Vineri, 4 Februarie 2011 | Pareri personale, stiri | 4 comentarii
Ca tot sunt la Adunarea Generala a Consiliului National al Elevilor, am o stire pentru voi, mai ales pentru cei care au aceeasi calitate ca si mine, de elev. Dupa ani si ani in care acesta a fost conceput, dezbatut, aproape aprobat, apoi respins, apoi din nou dezbatut, Statutul Elevului, ca despre el este vorba, va fi adoptat odata cu normele metodologice ale noii Legi a Invatamantului. Metodologia va fi gata undeva la sfarsitul lunii februarie – inceputul lunii martie. Secretarul de stat in MECTS, Oana Badea, a declarat la deschiderea lucrarilor Adunarii Generale a CNE ce a avut loc joi, 3 februarie 2011, la Biblioteca Universitara din Bucuresti ca asteapta ca CNE-ul sa trimita Statutul Elevului la Minister in doua saptamani. Veti spune ca e prea din scurt si ca elevii, chiar daca la AG sunt cei mai buni din tara, nu sunt capabili sa intocmeasca o astfel de lege intr-un timp atat de scurt. Ideea este ca noi aici lucram dupa proiectul de statut care a fost realizat de vechile generatii ale Consiliului National al Elevilor pe care il dezbatem si la care intervenim pe alocuri, acolo unde este cazul. Nu am niciun interes sa vorbesc de bine Ministerul, dar este de laudat faptul ca MECTS-ul da ocazia elevilor ca in sfarsit acestia sa aiba un statut care sa ii reprezinte si care sa le apere interesele si drepturile. Voi reveni in curand cu multe poze de la Adunarea Generala a CNE (sosirea invitatilor, deschidere, sedinte, alegeri, workshop-uri, conferinte, Balul CNE, vizita de la Palatul Parlamentului, etc.
Search
Articole Recente
- Planul de Mobilitate merge mai departe cu două proiecte semnate astăzi de primarul Bacăului
- Concursuri pentru posturi în Primăria Bacău: peisagist și dispeceri
- Audiențe din izolare
- Luptă continuă și contratimp pentru repararea mobilierului urban
- Gânduri după sesiunea despre administrația locală de la Colegiul Ferdinand
Comentarii recente
- Petre on Luptă continuă și contratimp pentru repararea mobilierului urban
- Kros on Ce mai coacem în birourile primăriei: 7 regulamente pe care le avem în lucru
- Kros on Ședința Consiliului Local Bacău din 28 ianuarie 2021 (rezumatul proiectelor)
- Radu on Ce mai coacem în birourile primăriei: 7 regulamente pe care le avem în lucru
- Gabriel Gabor on Schimbarea nu e ușoară și pe alocuri doare, dar ține de noi toți să avem un oraș din ce în ce frumos!
- Sorina on Schimbarea nu e ușoară și pe alocuri doare, dar ține de noi toți să avem un oraș din ce în ce frumos!
- Stan on Schimbarea nu e ușoară și pe alocuri doare, dar ține de noi toți să avem un oraș din ce în ce frumos!
- Q on Reparații curente la iluminatul public din Bacău
- Kristofer on 2021. Play!
- Petcu Constantin on 2021. Play!
important este sa se si respecte
vrajeala :-J
@Anonim : Vrajeala sunteti astia din scoli care nu va dati interesul decat pentru caterinca si pentru porcariile pe care le-ati putea face la scoala. In viata voastra nu o sa faceti ceva constructiv. De dezinteresul vostru ne lovim noi ,CNE ,in scoli …
sincer sa fiu am 13 ani,si,ma duc la scoala doar pentru ca ma trimit parintii..ce se invata in ziua de azi la scoala..nu prea iti trebuie sa viata,sa dau exemple de obiecte : Muzica,Civica,Istoria,Optionalele,Franceza,Tehnologia,Chimia…aceste obiecte ar trebui sa se bage la optionale adica doar daca vrea elevul sa le faca.. 😐 chiar daca am doar 13 ani daca as putea sa convoc multi,multi elevi si sa facem o greva de zile mari..dar nah..nam pe cina ma baza..