Steagurile mai lipseau la Autogara

Marti, 16 August 2011 | Bacau, foto, Pareri personale | 4 comentarii

Autogara Bacau seamana cu Aeroportul Baneasa si invers. Ambele sunt mici, urate, au fiecare cate un magazin amarat si o patiserie cu produse vechi. Aspectul lor lasa de dorit si orice turist strain s-ar speria si ar fi dezgustat de infrastructura noastra. Nu cred ca ar mai calca prea curand pe aici. Eu, unul, am incercat intotdeauna sa evit calatoriile cu microbuzul sau cu autocarul in Rromania.

Prefer trenul. Mai curat, mai confortabil si costa la fel. Plus ca oamenii de pe tren sunt parca mai prietenosi. Cu mentiunea ca sunt baiat si e normal sa imi placa sa calatoresc singur cu trenul. Cunosc prietene carora le este frica sa mearga pe distante lungi cu trenul pentru ca au patit-o. Diversi dubiosi ametiti sunt in calduri si intelegeti voi continuarea.

Ca sa revin la subiect, pe scurt, Autogara Bacau este infecta. Atat ca servicii, cat si ca aspect. Transportatorii sunt la fel. Nu se obosesc sa porneasca aerul conditionat vara si in general nu isi dau deloc silinta sa asigure calatorilor minimul confort necesar.

Colac peste pupaza, steagurile UE si al Romaniei lipseau.

4 comentarii la “Steagurile mai lipseau la Autogara”

 1. tudor.c 16 August 2011 at 03:54 Permalink

  Gara arata la fel de jalnic. Si a fost renovata de curand, asa ca n-are rost sa ne mai miram. Eu cred ca asta trebuie sa fie o nota aparte a orasului european in care traim…european pentru c-avem parte de E 85, nu din alte motive.

 2. Chaika 16 August 2011 at 12:10 Permalink

  Am văzut-o şi eu. Confirm :))
  Dar şi gara din Bacău e infectă, cel puţin pasajul ăla prin care se traversează liniile 🙁

 3. Perse Adrian 14 Septembrie 2011 at 14:10 Permalink

  E adevarat, insa pretul unui bilet de tren este forate mare pe distante mici.


Lasa un comentariu