Am aflat că o stradă poate sta două săptămâni fără iluminat public

Luni, 19 Octombrie 2015 | Bacau, Politica | Comenteaza

Din ciclul parlamentarii spun lucruri trăsnite, astăzi ne minunăm cu o declaraţie dată ieri, într-o conferinţă de presă, de Viorica Marcu. În cazul în care nu ştiaţi, Viorica Marcu e deputat PNL în colegiul 5 din estul judeţului Bacău, una dintre cele mai sărace zone din Europa.

Cum activitatea ei de ales în Parlamentul României sunt sigur că nu vă spune nimic, băcăuanii îşi pot aduce aminte de ea doar după episodul criminal din 2010, când a aprobat, în calitate de şefă a Direcţiei de Spaţii Verzi, tăierea vestitei Salcii a lui George Bacovia. Iată că PNL a avansat-o în 2012.

N-a făcut mare lucru pentru colegiul său în cei peste 3 ani de când se află în Camera Deputaţilor, însă susţine tot felul de conferinţe de presă în care ridică mingi la fileu viitorului candidat Dragoş Luchian, senator PNL. N-ar fi asta o problemă, ba chiar mă bucură faptul că are curajul să recunoască eşecurile administraţiei PNL din care şi Luchian a făcut parte, cum ar fi, citez, colectarea selectivă a deșeurilor nu prea se faceÎn plus, ne stârneşte amuzamentul cu enormităţi de genul:

O stradă poate sta fără iluminat public două săptămâni, dar gunoiul nu poate sta neridicat atâta timp – Viorica Marcu, deputat PNL

Aţi înţeles, dragi băcăuani? Nu-i nicio problemă dacă nu vedeţi pe unde călcaţi pe stradă. Voi vă daţi seama cam cum ar arăta străzile Milcov şi Ştefan cel Mare, adevărate catacombe în momentul de faţă, fără iluminat timp de două săptămâni? În plus, miile de câini comunitari ar fi cei mai fericiţi. Vă vor lua prin surprindere deoarece nu-i veţi mai vedea înainte să vă fugărească sau, Doamne fereşte, să vă rupă hainele, pielea etc.

Copacii ni-i taie, fără iluminat public ne lasă, oare ce surpriză mai urmează de la doamna deputat Viorica Marcu?

viorica marcu si lucian ciubotaru

Lasa un comentariu