Save the date! Între 7 și 10 septembrie, Street Food Festival vine la Bacău

Miercuri, 1 Martie 2017 | Bacau, Tineret | 2 comentarii

Unul dintre obiectivele programului Bacău – Capitala Tineretului din România 2017, asumat de altfel în documentul de candidatură care a adus municipalității acest titlu, este atragerea în oraș a unor evenimente naționale. Primul care și-a anunțat venirea în Bacău este Street Food Festival, în perioada 7-10 septembrie 2017.

Anunțul a fost făcut ieri de Federația Tinerilor din Bacău (FTBc), structura care va gestiona titlul și care în această perioadă pregătește terenul pentru tot ceea ce va însemna această imensă șansă de dezvoltare pe care o are orașul nostru începând din 2 mai.

Anul acesta, clujenii de la Why Not duc primul festival de mâncare de stradă din România în 9 orașe ale țării, Bacăul fiind astfel pe aceeași hartă cu Oradea, Iași, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Brașov, Alba Iulia și Timișoara.

street food festival bacau

Conform organizatorilor, mâncăcioșii și pofticioșii băcăuani sunt așteptați să savureze cele mai gustoase preparate de street food, de la burgeri la gogoși, de la pastramă la produse vegane și vegetariene. Mâncarea apetisantă va fi acompaniată de concerte în aer liber, filme culinare, ateliere de gătit și activități pentru cei mici, cei mari și bineînțeles pentru patrupezi.

Street Food Festival este primul festival de street food din România, o experiență culinară unică și multiculturală care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca și care a reușit să încânte papilele gustative a peste 180 de mii de gurmanzi din întreaga țară.

Eventul pe Facebook.

street food festival cluj

2 comentarii la “Save the date! Între 7 și 10 septembrie, Street Food Festival vine la Bacău”

  1. Stan 1 Martie 2017 at 18:39 Permalink

    Un mare eveniment legat direct de tineret! Daca tot nu au unde munci macar sa aiba mancare pe strada! Si uite asa umbla cainii cu colacii in coada in Bacau ! Asa cum merg lucrurile in oras cu actuala conducere (cu nimic mai buna decat precedentele) cred ca va fi (daca va fi) unicul eveniment notabil in 2017.

  2. Sisica 2 Martie 2017 at 11:15 Permalink

    Da, super! Sa nu uitati sa bagati tiribombele lui Margiol si gratarele lui Boghitoiu! Sa fie balciul (hramul) complet! Ca doar au sustinerea lui Dumbrava, de la primarie!


Lasa un comentariu