Sunete ciudate în București (video)

Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | Bucuresti, Video | 14 comentarii

De câțiva ani de zile, pe tot globul se aud tot felul de sunete ciudate din cer. Dacă unele sunt discrete și par a fi consecințe ale unor lucrări ce se petrec în cartier, altele se aud pe o distanță de zeci de kilometri pătrați și sunt de-a dreptul înfricoșătoare.

Aseară am auzit pentru a doua oară aceste sunete în București și n-am ezitat să le înregistrez. Au durat câteva minute și seamănă cu o vuvuzelă cu extra bass.

Există mai multe teorii despre aceste sunete ciudate:

Voi pe care o alegeți? 🙂

14 comentarii la “Sunete ciudate în București (video)”

 1. Bess 19 Noiembrie 2014 at 16:02 Permalink

  Le-am auzit si eu aseara in zona Baneasa!!! Credeam ca sunt nebun ca nimeni nu ma credea dar uite ca si altcineva le-a auzit!

 2. Perpetuum 20 Noiembrie 2014 at 21:34 Permalink

  Cumva locuiti prin apropiere de vreo centrala(CET)? La centralele termice cele cu generator se mai aud sunete din astea bizare.

  Desi daca Bess spune ca le-a auzit in Baneasa ma indoiesc ca ar fi de la CET.

 3. Mike 30 Noiembrie 2014 at 22:01 Permalink

  eu am auzit noaptea de cateva ori in aceeasi perioada probabil aceeasi noapte deci asa ca niste goarne pe bass.am iesit afara ca sa ma conving si le-am auzit din nou. dupa noaptea aia am urmarit pe net sa vad daca a mai auzit cineva si abia acum am gasit acest articol. locuiesc aproape de zona CET Vest

 4. Deia 25 Martie 2015 at 15:16 Permalink

  Am auzit si eu, in zona Mosilor/Obor. Foarte ciudat si neplacut

 5. iulian obreja 22 Mai 2015 at 12:00 Permalink

  Acum ceva timp in urma, o cunostinta mi-a spus faptul ca a auzit aceste sunete. Initial l-am luat la misto, recomandandu-i sa schimbe dealerul de iarba, caci sigur nu fuma ce trebuie 🙂 In urma cu aprox 1 saptamana, in jurul orei 4 dimineata am fost trezit de un astfel de sunet ce s-a auzit foarte puternic si prelung, provenind de undeva de deasupra aleii de langa bloc. Initial am presupus ca vreun cocalar ultramodern si-a tras locomotiva tunata in fata blocului si claxoneaza dupa fufe 🙂 Asta pana cand am auzit din nou acele sunete, in urma cu 2 zile, in jurul orei 19. Urmat apoi, in dimineata zilei urmatoare. Prin urmare, mi-a cam pierit cheful de ras si sunt oarecum pe ganduri, in privinta acestor sunete.

 6. dan 19 Septembrie 2017 at 02:12 Permalink

  S-a auzit un sunet precum un brum de statie al vreuneu formatii, in rafale discontinue. Sunetul vine din toate directiile iar uneori este la limita auzibilului. L-am auzit in 2016, 2017 cand ma aflam intr-un parc din capitala. Nu era emis zilnic dar, destul de des, vara, in jurul orelor 18 – 23. O persoana cu care ma aflam nu a bagat de seama decat cand i-am atrs eu atentia.

 7. Gabi 8 Februarie 2018 at 22:13 Permalink

  Si eu am auzit si acum a fost unul foarte puternic tot genul asta eu stau pe Theodor Pallady

 8. Gabi 8 Februarie 2018 at 22:15 Permalink

  Si eu crezut ca sunt nebuna…

 9. Sorin 6 Martie 2018 at 01:16 Permalink

  Si noi auzim acum. Sujtem in zona Dristor. Nu exclud nici teoria lui @Perpetuum, langa dristor exista o centrala termica din zona Nicolae Grigorescu-Fizicienilor. Poate ca asta cauzeaza sunetele.

 10. Diana 6 Martie 2018 at 09:56 Permalink

  Si eu am auzit din cartierul Vitan in jurul orei 1 a.m

 11. City 2 Aprilie 2018 at 01:29 Permalink

  Eu spun ca raspunsul la aceasta intrebare este, ca cineva se joaca cu noi.

 12. Alexandra 21 Ianuarie 2020 at 02:26 Permalink

  Si eu am auzit in Ion Mihalache sector 1, la 02:20 noaptea, cam 1 minut a tinut, s-a auzit foarte puternic!!

 13. Mar Gilbert-Andrei 17 Martie 2020 at 06:02 Permalink

  Efectiv,la ora 5:22 dimineața sunt terorizat de acest sunet,care cel puțin la mine,sună ca un continuu țipăt. Fiind situația cu coronavirusul,inițial am crezut că s-au strâns niște deștepți la geamuri să cânte împreună,ca în Italia,dar nu era nici vorbă. M-am uitat pe geam,toate luminile stinse. Am căutat,panicat,mai degrabă înfricoșat,pe net,despre sunete auzite noaptea în engleză,nu am dat de nimic relevant,până am ajuns aici. Până să găsesc site-ul ăsta,eram disperat,credeam că se întâmplă ceva în casă și am început să colind fiecare colțișor al ei la aceea oră. Eu,care mai sunt și o fire care se sperie ușor,a trebuit să îmi iau câinele în lesă și inima în dinți,făcând-o pe întuneric. Acum sunt mai liniștit și chiar am început să întreb care dintre motivele de mai sus ar putea fi valabile


Lasa un comentariu