Sunt plictisit de concursurile de talente

Miercuri, 28 Septembrie 2011 | Pareri personale | 7 comentarii

Ne-am trezit in ceasul al doisprezecelea si am imprumutat de unde am apucat cateva concursuri de talente. Media Pro sunt primii care au riscat si au investit sute de mii in Romanii au talent. Rezultatul? Au facut milioane de euro in primul sezon. Intarziatii de la Antena 1 au adus X-Factor in Romania, iar Pro TV-ul a difuzat aseara prima editie a emisiunii Vocea Romaniei. Eu, unul, m-am plictisit.

Imi veti reaminti de Megastar, dar haideti sa fim seriosi! Ca rating si ca impact in opinia publica, Romanii au talent a intrecut de nu stiu cate ori concursul celor de la Prima TV. Era evident ca Trustul Intact nu putea sa priveasca stand cu mainile in san emisiunile aranjate ale celor de la Media Pro, prin urmare au importat X-Factor. Ca sa aiba si ei.

Pro-ul a reactionat aducand al doilea concurs la postul lor, Vocea Romaniei. Acesta a adunat aseara in fata micilor ecrane un numar triplu de telespectatori decat prima editie a show-ului X-Factor. De asemenea, ca sa vedeti cat de bine sta Pro TV-ul, Vocea Romaniei a avut 1 milion de telespectatori in medie in mediul urban, cat Plasa de stele de la Antena 1 si meciul Otelului din Uefa Champions League la un loc.

Repet. Eu m-am plictisit de Romanii au talent, X-Factor, Vocea Romaniei si alte emisiuni de acest gen, fortate cu povesti false si aranjate astfel incat sa produca bani. Eu cred ca nu companiile de publicitate sunt cele care ar trebui sa decida soarta unui astfel de concurs, ci romanii, pin voturile lor.

Iar daca avem ditamai stadionul si nu reusim sa aducem la un meci de Uefa Champions League nici macar 10 000 de spectatori, propun ca semifinalele si finalele concursurilor de talente sa aiba loc pe stadioane. Poate asa vom justifica cumva banii bagati in Arena Nationala.

7 comentarii la “Sunt plictisit de concursurile de talente”

 1. Adina 28 Septembrie 2011 at 16:51 Permalink

  nu te opresti nimeni sa schimbi canalul. ce, n-ai telecomanda?

 2. George 28 Septembrie 2011 at 17:22 Permalink

  :)) Imi place ultimul paragraf :)) Si sunt total de acord… 😐

 3. psc 28 Septembrie 2011 at 19:50 Permalink

  E simplu. Avem stadion, n-avem fotbal. The X Factor e super slab, concurenti slabi, aia din juriu vai de capu’ lor. Nici nu se compara cu show-ul din Anglia.

 4. mihai 29 Septembrie 2011 at 02:00 Permalink

  Decat alte prostii gen nora pentru mama,capatos,la orice ora prefer o emisiune de acest gen in detrimentul alora.Oricum in Romania nu prea se fac emisiuni de calitate.

 5. CJ 29 Septembrie 2011 at 17:13 Permalink

  Din câte am înţeles eu, Vocea României este producţia lor absolută. Mie mi s-a părut destul de bun conceptul.

  • andrei 29 Septembrie 2011 at 17:22 Permalink

   Nu este deloc productia lor. Totul este copiat dupa formatul american “The Voice”

   • tdr 29 Septembrie 2011 at 20:48 Permalink

    Care si el (cel din US) e “copie” dupa The Voice Of Holland 😛


Lasa un comentariu