Sunteti multumit de magazinul nostru?

Miercuri, 1 Iunie 2011 | Pareri personale | 3 comentarii

Cam asta a fost intrebarea care mi-a fost adresata zilele trecute la Kaufland, in timp plateam ce am cumparat. Am zis ca.. da. Pe fond, initiativa e laudabila. E un feedback pe care magazinul doreste sa il primeasca, insa am o nelamurire: credeti ca are vreun efect?

Intreb din simplul motiv ca eu, unul, m-am simtit obligat sa raspund da deoarece ca ma grabeam. Si pentru ca nu aveam timp, m-am gandit sa spun da ca sa nu argumentez un eventual raspuns negativ. Si totusi, nu ar fi mai eficient un formular de feedback? Are magazinul incredere in casierii care, ca sa nu se streseze, intreaba si raporteaza la misto?

Foto via Inima Bacaului

3 comentarii la “Sunteti multumit de magazinul nostru?”

 1. kinGaby 1 Iunie 2011 at 22:22 Permalink

  Mi se pare initiativa buna a conducerii dat fiind faptul ca mai mereu ne plangem de modul de comportare a vanzatorilor cu clientii.
  Si tind sa cred ca e o idee occidentala avand in vedere ca firma aceasta are o retea foarte intinsa in intreaga europa.
  Mie unu imi place sa rad sau sa discut cu doamnele/domnisoarele de la casa; ma m-ai destind si imi trec nervii ca stau prea mult la rand:))
  In cocluzie nu e rea initiativa:D

 2. ady_95 1 Iunie 2011 at 22:35 Permalink

  totusi, e bine ca macar “incearca”, nu ca alte supermarketuri in care, cand ai nevoie de “personalul lor” nu gasesti pe nimeni…

 3. kfl 2 Iunie 2011 at 11:01 Permalink

  intrebarea aia e mangla…cica noua Kaufland ne pasa de parerea voastra !! in felul acesta reusesc sa atraga clienti, in felul acesta clientii se intreaba…le pasa de parerea noastra ??…ce magazin tare :)) asta e smecherie romaneasca …!!prosteala pe fatza….si problema ca angajatii sunt obligatii sa va puna intrebarea…daca nu o pun primesc sanctiunii din partea firmei la salar…


Lasa un comentariu