Apa de la tasnitoare e naspa

Sambata, 14 Mai 2011 | Pareri personale | 7 comentarii

Incepem cu o intrebare: mit sau realitate? Ma refer la afirmatia din titlu. “Tasnitoarele” sunt acele fantani arteziene cu robinet care se gasesc in parcuri, pe stadioane, pe trotuare si care, vezi Doamne, sunt facute sa ne potoleasca setea.

Multi fug de ele ca de dracu. Si pe buna dreptate, eu nu as mai bea acum apa de acolo nici in ruptul capului. O faceam cand eram mic si inconstient, cand alergam sau mergeam pe bicicleta zeci de kilometri pe zi, dar a trecut. Atunci Parcul Cancicov era locul meu de joaca.

Ca tot a venit vorba de copilarie, atunci aveam voie sa ma plimb cu bicicleta prin parc. Acum nu, ca exista nu stiu ce lege data de Consiliul Local prin care se interzic bicicletele in parcuri si pe trotuare din Bacau. O porcarie mare.

Revenim la tasnitoare. A mai incercat cineva sa bea apa in ultima vreme de aici? Daca da, ati facut mormoloci sau doar sunt eu prea figurant si fac din tantar armasar?

7 comentarii la “Apa de la tasnitoare e naspa”

 1. ehhmmm 14 Mai 2011 at 03:44 Permalink

  pai tu ce te astepti sa curga acolo…borsec?

 2. Shtef 14 Mai 2011 at 11:56 Permalink

  Cine bea din chestiile astea cred ca tocmai a venit din Sahara.

 3. serj 14 Mai 2011 at 13:41 Permalink

  vorbiti prostii. ogramada de lume bea de la tasnitoare.
  si legea care nu da voie bicicletelor in parc si pe trotuar e foarte buna pentru ca sunt multe cazuri in care tot felul de bezmetici care se credeau pe traseu, au lovit lumea cu bicicleta.

  • bacauan 14 Mai 2011 at 22:20 Permalink

   mai mult decât deacord cu pararerea ta!!! intradevar trebuie amenajate locuri speciale pentru biciclete , asta-i o meteahna a acestei administratii !!! in legatura cu ciușmelele sunt mai mult decât nemulțumit de lipsa lor decât apa care curge (sa te anunt kristofere creca ai baut prea mult acid si ai cam uitat cum e apa la chiuveta – ca e aceeasi ca si la ciusmele), ce inseamna sa traiesti bine pe spinarea altora …

 4. tudor.c 14 Mai 2011 at 23:47 Permalink

  Eu am baut vara trecuta si…inca mai traiesc. Si nici nu simt c-ar fi crescut vreun monstrulet in mine. Si nici n-am auzit sa se fi imbolnavit cineva care a baut apa de la aceste tasnitori ori de la pompele care in urma cu nu foarte multi ani inca mai functionau in oras.

 5. moto_lady 18 Mai 2011 at 00:05 Permalink

  Daca era asa naspa apa aia si se imbolnavea careva, fii convins ca sareau cei de la Desteptarea. Ultima oara am baut anul trecut si stau perfect cu organele interne.

  In concluzie, bea linistit de la ciusmea.

  PS: Despre apa de la pompele de langa bloc ce zici?


Lasa un comentariu