Țapul ispășitor al unui an de incompetență?

Sambata, 8 Aprilie 2017 | Bacau | 1 comentariu

Apropo de arestarea preventivă a administratorului public al municipiului Bacău în dosarul finanțărilor pentru fotbal: dacă noua administrație îl banuia de nasoale și/sau avea vreo problemă cu el, de ce l-a mai ținut în funcție aproape 1 an de zile?

Sau… incompetența noii conduceri municipale are nevoie de niște scuze care, iată, se materializează într-un discurs de campanie bazat pe “greaua moștenire”? Mă gândeam că am depășit stadiul ăsta. :)

Nu iau nimănui apărarea, dar este absurd să dai vina pe Leonard Pădureanu pentru faptul că lucrurile s-au mișcat extrem de greu în Primăria Bacău în ultimul an, de când PSD-ul a preluat conducerea orașului și practic are pâinea și cuțitul la toate nivelurile. Cât despre trecut, încerc să îmi dau seama de ce auditul mult promis al noii administrații s-a pierdut pe drum… :)

Încă din primele zile ale mandatului său, primarul Cosmin Necula i-a delegat lui Leonard Pădureanu atribuțiile privind Direcția economică, Direcția tehnică (achiziții, tehnic investiții, aprivizionare, IT), Serviciul de implementare proiecte, rapoartele privind achizițiile publice, reprezentarea municipiului în ceea ce privește proiectele cu finanțare european, dar și coordonarea serviciilor publice de interes local.

Ceva îmi spune că tehnocratul Leonard Pădureanu are multe de spus despre ceea ce s-a întâmplat în Primăria Bacău atât în mandatele liberale, cât și în ultimul an.

Leonard Pădureanu

1 comentariu la “Țapul ispășitor al unui an de incompetență?”

  1. SS 9 Aprilie 2017 at 11:47 Permalink

    ne asteapta vremuri grele cu ciuma rosie la toate butoanele…


Lasa un comentariu