Tarlaua mea, parerea mea, responsabilitatea mea

Sambata, 28 Mai 2011 | Pareri personale | 6 comentarii

Sunt oameni care realmente cred ca fac pe prostii si chiar sunt. Sunt oameni care au o gandire blocata pe conservatorism. Sunt oameni care nu sunt deschisi la nou, respectiv noile trenduri. Sunt oameni care nu detin nici cele mai esentiale informatii despre valorile actualului secol si ce urmeaza in viitor. Sunt oameni care nu cred in libera exprimare. Sunt oameni care nu cred in succes si in noroc.

Sunt oameni care au pareri de genul:

Cine iti da tie voie sa faci poze peste tot?
Ai vreo chestie ce atesta legalitatea in faptul ca mergi unde ai chef si faci poze?
Stii care e treaba cu tine?

Am o frustrare interioara cu privire la comentariile contra mea pe care nu le aprob, tot mai multe in ultima perioada. Am invatat pe parcursul a patru ani de blogging ca pasiunea asta te ajuta sa iti faci o gramada de prieteni, ca te ajuta enorm la dezvoltarea personala daca ajungi intr-un anumit punct cu ceea ce scrii si ca iti faliciteaza accesul la persoane cu care merita sa vorbesti. Totodata, am invatat ca iti faci si o gramada de dusmani odata cu scrierea de opinii proprii si luarea unor pozitii care mai de care mai diverse pe diferite teme.

Primesc zeci de comentarii saptamanal pe care le cenzurez. Comentarii in care sunt jignit si facut cu ou si cu otet pentru simple pareri aruncate pe un blog PERSONAL si, uneori, pentru judecatile de valoare si estetica pe care uneori le intreprind prin atutidinea mea. Chiar daca uneori gresesc, lasa-ma sa gresesc si nu incerca sa imi pui pumnul in gura. Am dreptul sa scriu orice aici, despre oricine, oricand. Eu suport consecintele si eu raspund de ceea ce spun.

Am invatat si mi-am impus sa fiu imun, dar din cand in cand simt ca este necesar sa repet cateva lucruri.

 1. Asta e blogul meu si ograda mea, cu parerile si gandurile mele.
 2. Nu am nevoie de permisiunea nimanui ca sa iau o pozitie cu privire la absolut orice se intampla pe lumea asta.
 3. Am dreptul sa fac poze unde vreau, cand vreau, cum vreau. Ma refer la spatiul public, iar aici includ si evenimentele de toate soiurile.
 4. N-are importanta, dar daca te incalzeste cu ceva, si ma adresez celor care se indoiesc de “legalitatea” a ceea ce fac eu, am o legitimatie, apartin de o asociatie, platesc impozite si stiu sa vorbesc cu oamenii.

N-am pretentia ca toata lumea sa inteleaga lucrurile astea deoarece sunt constient ca unii nu sunt in stare.

6 comentarii la “Tarlaua mea, parerea mea, responsabilitatea mea”

 1. Teodora Valentina 28 Mai 2011 at 23:55 Permalink

  Frumos punctat:-bd

 2. Aghiuță 29 Mai 2011 at 00:30 Permalink

  Cei mai nedumeriti sunt ziaristii clasici, care nu pricep ca poti munci fara sa te trimita vreun sef pe teren. Culmea e ca mai usos inteleg rolul blogurilor politicienii, care simt pe pielea lor importanta scrisului incontrolabil pe net.

 3. Don Corleon 28 Mai 2011 at 18:27 Permalink

  Sunt prea mulți care nu prea au habar cei cu ei darămite să mai aibă ceva cunoștințe despre dreptul de a face o fotografie pe spațiul public, despre faptul că nu toți au aceeași părere despre același lucru și mai ales că în ograda ta faci ce vrea mușchiul tău, e treaba ta dacă vrei să înjuri pe cineva sau dacă vrei să ridici în slăvi pe altcineva, e treaba ta cu cine și despre ce vorbești și mai ales e treaba ta ce comentarii lași pe blog, să nu uităm totuși că sunt foarte mulți care precum faci și tu lasă comentariile de bine sau de rău atât timp cât acestea nu conțin injurii sau jigniri.

  E greu pentru ei să conștientizeze că lumea evoluează și nu mai suntem în perioada comunistă când totul îți era impus…

 4. ady_95 29 Mai 2011 at 00:00 Permalink

  de fapt (cel putin asa zic eu) e eticheta comunismului care a condus tara vreme de ani buni si care, din pacate se transmite din generatie in generatie in mod iresponsabil, dar reflex…

 5. anonim 29 Mai 2011 at 17:18 Permalink

  N-are treaba parerea mea cu , comunism, capitalism , socialism , etc , ci parerea mea e ca are treaba cu meltenismul din ultima perioada cu mentalitati de genul : ” e chifteaua mea deci n-o poza” si chestii similare , cu tot felul de plante cu bemveu, si pe aceeiasi filiera ajungand si la sfere mai inalte dar care la baza au tot o ceapa sparta in loc de creier. Sfatul meu : stai linistit si nu uita : cu prostu nu te pune ca are creieru linistit si te face la rezistenta …

 6. Focus 1 Iunie 2011 at 15:11 Permalink

  Nu mor caii cand vor cainii! Keep walking…
  Superba poza cu vestul Bacaului.


Lasa un comentariu