Tech-No-Night @ Club West End Bacau – 13 martie 2009

Lansat in urma cu 2 ani in ideea de a promova un nou concept de petreceri, Tech-No-Night organizeaza in 2007 si 2008 o serie de evenimente in mai multe cluburi din Bucuresti, Piatra Neamt, Brasov si Bacau. In 2009 Tech-No-Night revine in Bacau propunandu-si o lunga serie de petreceri.

Astfel, vineri 13 martie 2009 orele 23:00, Club West End organizeaza o seara in care bacauanii se pot distra si pot dansa pe ritmuri de Funky, Detroit House, Chicago Acid, Old School, Techno si Tech-House alaturi de Dj-ii invitati ai petrecerii „Friday’s Beats – Spring Session 001”:

Dj Niki este un nume nou dar deja implicat in productia de muzica house printr-o colaborare cu casa de discuri VectoRecords 2.0 si cu producatori internationali precum Alexandros Dever si Statik. Apare de la inceputul anului 2009 pe nu mai putin de 3 release-uri la casa de discuri mai sus amintita, din care un release productie proprie intitulat Moondance. Puteti asculta productiile semnate Dj Niki in cele mai mari magazine on-line: BeatPort (Special EP, Moon Dance EP), DjDownload, TrackItDown, eMusic, DjTunes, DjMr.com, Digital-Tunes.net, JunoDownload.com, etc.

Alaturi de Dj Niki ii vom regasi pe CL-audio si D-Low care pe parcursul anilor trecuti i-am putut regasi de nenumarate ori mixand alaturi, la petrecerile organizate de TECH-NO-NIGHT. Anul 2009 ii regaseste pe cei doi implicati in pregatirea unor noi proiecte despre care vom reveni cu mai multe detalii la momentul potrivit. Pentru informatii despre TECH-NO-NIGHT si ceea ce propune pentru viitor, puteti accesa: myspace.com/technonightro si technonight.hi5.com.

Parteneri media: 1TV Bacau si kristofer93.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *