Texte cu substrat

Luni, 20 Mai 2013 | internet | Comenteaza

Andrei Lasc, un student al SNSPA București, vicepreședinte al ASER (Asociația Studenților Economiști din România) și voluntar al CROS – Centrul de Resurse pentru Organizații Studențești, are un proiect personal foarte, foarte, foarte tare, 100% românesc. N-aveți cum să ratați textele “Cu substrat” pe care le postează pe Facebook.

Până în momentul de față a strâns peste 1 800 de like-uri, însă, având în vedere că vestea se răspândește raipid, e de așteptat o creștere semnificativă a numărului.

Cum i-a venit ideea? Ne povestește chiar el:

Stii cum e cu ideile, vin cand nu te gandesti la ele. Ideea mi-a venit undeva la finalul lunii martie. Vorbeam la telefon in bucatarie si ma uitam in gol in timp ce ziceam persoanei “de pe fir” ceva de genu “lasa, ca o sa iti para bine”. Declickul a fost ca ma uitam in gol la cosul cu fructe in care erau… lămâi. Apoi am avut o imagine cu mere si de acolo imaginile au aparut fara sa le mai caut neaparat.
La inceput postam pe profilul meu de facebook imaginile, (pe prima am postat-o pe 1 aprilie), numai ca mi-am dat seama ca are potential ideea, asa ca pe 21 aprilie am facut fanpage-ul Cu substrat si am sters albumul de pe pagina personala.
In curand o sa scot si tricouri personalizate cu mesajele cele mai destepte. Nu stiu exact incotro se va indrepta ideea, insa simt ca are loc de crescut si potential de a deveni un mic trend de a spune lucruri normale intr-un alt mod, mai cu.. substrat sa zicem.

Lasa un comentariu