The Hooleelogans @ ID Fest 2013

Joi, 18 Iulie 2013 | foto, Video | 1 comentariu

Ziua a patra de la ID Fest 2013 a debutat cu trupa The Hooleelogans. Timișorenii s-au prezentat la ediția a 14-a a Festivalului național de teatru în limba engleză pentru tineri de la Bacău cu “True West (1980)”, de Sam Shepard.

O piesă jucăușă, cu multe momente amuzante, care i-a avut în centrul atenției Alex Bătrânu și Raul Gîrliștean. Acesta din urmă a… (cum să zic?) a strălucit. Foarte, foarte talentat băiatul! În fotografii, e tipul în cămașă verde, cu cel mai greu rol de pus în scenă.

Nu mă pricep, nu vreau să dau direcții, dar îl văd ca favorit la premiul pentru cel mai bun actor. În fine, mi-ar fi plăcut să văd mai multă implicare emoțională din partea celorlalți 3 membri ai distribuției. În rest, puțin, da’ bun.

Hai cu fotografiile!

1 comentariu la “The Hooleelogans @ ID Fest 2013”

  1. carmen 18 Iulie 2013 at 08:24 Permalink

    tineri talentati, spontani. apreciez efortul lor de a se deplasa la Bacau (fata de altii care nu au reusit sa o faca – criza financiara continua. intradevar sa treci de la un registru serios la cel de betiv , apoi iar serios si in final ucigas…( tanarul in verde ) nu e usor.sa lasam juriul sa isi faca treaba. unii vad teatrul doar ca o pasiune..el sigur se gandeste mai departe.felicitari !!!


Lasa un comentariu