Tinerii frumoși și liberi care gestionează patrimoniul UTC în București m-au dat în judecată pentru că am apucat-o pe urmele averii tinerilor

Marti, 21 Aprilie 2020 | Initiative personale, Tineret | Comenteaza

Tinerii frumoși și liberi care gestionează patrimoniul UTC în București (am văzut cu toții cum în seria de anchete “pe urmele averii tinerilor“) m-au dat în judecată.

FTMB și Ticu Plăcintă îmi cer să încetez, provizoriu (oare de ce provizoriu, cumva pentru că are legătură cu regulamentul aflat în dezbatere publică?) postarea sau difuzarea de materiale de presă în legătură cu activitatea Fundației pentru Tineret a Municipiului București, respectiv să șterg materialele publicate până acum.

Și nu oricum au apelat la justiție, ci în regim de urgență, primul termen fiind pe 14 mai la Tribunalul București.

Sunt foarte deranjați că am scris despre dosarul lui Ticu Plăcintă de la DNA, în care procurorii arată că în perioada 2011-prezent, au fost obținute urmare a exploatării bunurilor deţinute de FTMB sume în valoare totală de aproximativ 6 milioane lei, ce ar fi fost însuşite de membrii grupului grupului infracțional organizat.

Cele 7 articole publicate până acum:

O astfel de acțiune în judecată, menită probabil să mă sperie, nu are cum să mă intimideze, deci rămâne cum am stabilit: seria de articole merge mai departe și nu mă voi opri până când patrimoniul UTC nu va ajunge înapoi la tineri, iar cei responsabili vor fi trași la răspundere. Inclusiv complicii lor, guralivi de fel. Și nu e valabil doar pentru București, ci pentru toată țara, inclusiv pentru Bacău.

Va urma!

tin-management-grup-relatii-ftmb-1-e1585259144611

Lasa un comentariu