Țineți-vă bine, încep retrospectivele!

Miercuri, 26 Decembrie 2012 | Pareri personale | Comenteaza

Pam, pam! 2012 e pe terminate și am început bilanțul. Mai devreme am recapitulat evenimentele dance la care am participat  în acest an, iar acesta este abia începutul. Îmi propun pentru ultimele zile din 2012 să realizez o serie de materiale care să vă amintească de cele mai importante momente din ultimele 12 luni.

Voi trage linie în toate privințele. Vă voi arăta cele mai frumoase fotografii postate, cele mai citite și comentate articole, piesele mele favorite din 2012, filmele care mi-au plăcut și, de ce nu, locurile pe care le-am vizitat în acest an, cu poveștile din spatele evenimentelor de la care am relatat.

kristofer fotografiaza iarna

Tradiționalul Top 20 pe care obișnuiesc să îl fac an de an va fi difuzat sâmbăta aceasta la Radio DEEA, începând cu ora 20:00, în cadrul unei ediții cu totul și cu totul speciale a show-ului meu radio săptămânal Unity in Diversity.

Voi publica topul (deci și emisiunea) abia pe 31 decembrie. Până atunci vă voi dezvălui primele cinci piese din top. Câte una pe zi, începând cu locul 5 și terminând, așa cum am spus mai înainte, cu piesa anului pe 31 decembrie. Locul 5 îl voi publica mâine.

Până atunci, vă las cu piesele mele favorite din anii precedenți:

Orice sugestie de final de an este binevenită, așa că nu fiți timizi!

Foto via Cerasela (aka GlamThug).

Lasa un comentariu