Tocadisco & Nadia Ali – Better Run (Wippenberg Remix)

Luni, 16 Noiembrie 2009 | muzica, Radio Deea | Comenteaza

Dupa 15 ani de activitate, dj-ul si producatorul dance german Tocadisco are o cariera de invidiat: a mixat si inca o face in cele mai tari locatii din lume, are peste 60 de remixuri pentru piese cunoscute ca Bob Sinclar feat. Sugarhill Gang – Lala Song, Dirty South – The End sau Mighty Dub Katz – Just Another Groove, un album si peste zece single-uri de succes.

In 2008 a lansat primul sau album de artist intitulat “Solo” si a realizat impreuna cu David Guetta si Chris Willis o piesa foarte cunoscuta pentru care a primit din partea MTV premiul pentru “Best International Dance 2008”. Este vorba de Tomorrow Can Wait, sunt sigur ca multi dintre voi o stiu.

Pe langa remixuri si single-uri ca Way of Love, anul 2009 consemneaza pentru Tocadisco lansarea celui de-al doilea album de artist. Acesta se intituleaza “Toca 128.0 FM” si include melodii noi, o parte dintre ele fiind realizate in colaborare cu artisti ca JD Davis, Nadia Ali sau Vangosh. Albumul a fost lansat in luna septembrie la Superstar Recordings.

Pe acest nou album se afla si Better Run, melodie care are ca voce pe nimeni alta decat Nadia Ali, fosta vocalista a proiectului iiO. Dat fiind ca au inceput sa apara deja remixuri, este probabil ca aceasta piesa sa fie lansata in viitor ca single. Pana atunci puteti asculta extraordinarul remix semnat de Wippenberg care ocupa locul 1 in Top 20 kristofer93 (Radio DEEA). Tin sa precizez ca o puteti asculta pentru moment in exclusivitate aici si la Radio DEEA. Auditie placuta!

Lasa un comentariu