Top texte publicate în 2022 și câteva planuri pentru 2023

Suntem în 2022 și sunt conștient că mai toată lumea s-a mutat pe Facebook, Instagram și TikTok, însă mă încăpățânez să cred că blogul, ca site personal, trebuie să existe în continuare măcar pentru a categorisi și a aranja în timp atât momentele profesionale, lucrurile pe care le fac la primărie, cât și pe cele personale: fotografii, muzică electronică, călătorii, sporturi și alte pasiuni pe care le am și pe care încerc să le țin în viață.

Vă anunț de pe acum că în prima parte a anului 2023, după 15 ani de activitate în spațiul public, veți observa o reinventare a acestui blog. Schimbările vor fi semnificative și cred că este momentul ca multe dintre planurile pe care mi le-am tot făcut pentru prezența mea web să fie puse în practică. Dacă aveți idei ori solicitări privind conținutul local, lucruri pe care vreți să le citiți și să le aflați, sunt deschis să le primesc.

Însă până atunci voi trage cortina anului 2022 cu o serie de topuri și recapitulări devenite deja tradiție. Începem cu topul celor mai citite 10 texte pe care le-am publicat aici în anul 2022:

Menționez că nu am inclus rezumatele premergătoare ședințelor Consiliului Local, acestea fiind niște articole informative standard, șablon, care, spre bucuria mea, se bucură de o audiență foarte mare. Dacă le puneam în top, 6 poziții ar fi fost deja ocupate de sintezele proiectelor pe care le redactez și le public înaintea fiecărei ședințe încă din 2016, când am intrat ca independent în Consiliul Local.

Îmi propun ca în 2023 să scriu mai mult, mai bine, mai diversificat și, poate în primul rând, mai des.

Mulțumesc celor 49.000 de vizitatori unici din 2022 și celor peste 9.500 care intră săptămânal să vadă ce am mai făcut și ce am mai scris!

cristian ghinghes foto insula de agrement

foto: Fox (Liviu Terinte)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *