Totusi, ce cauta minorii in cluburi?

Luni, 26 Septembrie 2011 | Bacau, Pareri personale | 12 comentarii

Pe fondul discutiei privind bataia din Club Kremlin de vineri seara, s-au iscat in ultimele ore tot felul de dezbateri referitoare la ce putem vedea in cluburile locale. Concluzia? Orice, in afara de distractie. Putini sunt cei care merg in club pentru a se distra. Interesant este ca aceste cluburi sunt pline de minori care, conform legii, ar trebui sa fie opriti la intrare.

Cati dintre cei care taie bilete la intrare le cer buletinele persoanelor care intra in club? Niciunul, va spun eu. Legea prevede amenzi mari si dosare penale pentru patronii localurilor care ingaduiesc prezenta a sute de minori in cluburi. Dar, fara ei, cluburile ar fi goale. Reteta este simpla. Pipitele de 15-16 ani se duc la club sa isi gaseasca o matahala de 23-24 de ani cu masina, care sa le scoata vreo 2 saptamani la suc, dupa care sa le dea cu sutul si sa treaca la urmatorul.

Mai sunt si oameni care merg sa se distreze cu prietenii, dar foarte putini. Majoritatea “clubber-ilor” se duc in club pentru ca in fiecare weekend se striga prezenta. Nu esti in cluburi, nu existi pentru pipitele care vor scoase la suc. De altfel, clubul este podiumul perfect pentru cei care vor sa isi etaleze imbracamintea. Nu iti schimbi sacoul saptamanal, nu existi. Si tot asa…

Eu, unul, am calcat pragul cluburilor de nenumarate ori cat am fost minor, dar asta nu inseamna ca era o atitudine corecta. O faceam pentru ca imi era permis. Probabil ca asa gandesc si cei care au acum sub 18 ani. Daca nu mi-ar fi fost permis va dati seama ca nu aveam cum sa intru si, implicit, eram obligat sa imi caut alta ocupatie in seara respectiva.

Zilele acestea coincid cu Saptamana prevenirii criminalitatii. Vasile Oprisan, comisar-sef al IPJ Bacau, era mai inainte la Realitatea TV Bacau si vorbea despre infractionalitate. Printre subiectele abordate s-a numarat si incidentul din Kremlin. Ma mira superficialitatea de care dadea dovada comisarul-sef cand vorbea despre conflict. “O nimica toata, un conflict obisnuit”.

Repet, ce cauta minorii in cluburi? Nu se sesizeaza nimeni?

12 comentarii la “Totusi, ce cauta minorii in cluburi?”

 1. Pricop Serj 26 Septembrie 2011 at 19:34 Permalink

  Cauta p… sau p….!

 2. Anonim 26 Septembrie 2011 at 19:35 Permalink

  Nu tie bine? Vrei sa fi capacit de minori cand intri in cluburi? Ia mai vezi ti de treaba ta!

 3. Adina 26 Septembrie 2011 at 19:43 Permalink

  Eu merg ocazional prin cluburi. Dau de tot felul de pustani care se imbata si care fac ca toti dracii. Eu nu ii inteleg pe copiii astia. Nu ii vad parintii cand ajung acasa?

 4. ContraSENS 26 Septembrie 2011 at 19:49 Permalink

  Anonime, da’ tu vrei sa fii capacit de majori?

 5. eu 26 Septembrie 2011 at 20:44 Permalink

  Ai dreptate, si-ti dau dreptate!!

 6. Albert 26 Septembrie 2011 at 21:23 Permalink

  Anonime, invata limba de vrei sa ajungi si tu major! Vei umple si tu randurile cu cei care se chinuie sa treaca de un biet bac… Vai de mama voastra de smecheri, sunt pline companiile de-al de voi cu minimul pe economie si cu nasu’ pe sus…

 7. nimeni 26 Septembrie 2011 at 22:49 Permalink

  ai vre-un interes cristiane de tot faci reclama negativa clubului kremlin?

 8. Anonymous 26 Septembrie 2011 at 22:53 Permalink

  E mai bine ca minorii care par mai maturi au voie in cluburi. In strainatate, minorii isi falsifica cartile de identitate tocmai pt a avea acces in cluburi, iar dupa parerea mea asta e mai grav. Se va intra oricum, mai bine asa cum e 😉

 9. hmm 28 Septembrie 2011 at 00:20 Permalink

  Hai ca 23 de ani si fata de 17 ani nu e chiar un tablou asa sinistru. Sincer cand zici o matahala te gandesti la unul de 30-32 de ani,gras, cu 10 clase facute la spalat buretele si plecat in italia la munca. ca altfel 6 ani diferenta trebuie sa fii conservator sa crezi ca e asa mult. Ai tu prieteni care sunt combinati cu fete mai mici cu 8 ani decat ei… Bine, ca e alfel de relatie. Eu cred ca diferenta nu o fac anii ci persoanele: fetele alea sunt pe interes, si aia cauta interesul lor. E destul de simplu, ca daca un student de 23 de ani ar fi cu o tipa de 17 ani eleva premianta, nu ar fi aceasi chestie.

 10. alifantis 28 Septembrie 2011 at 00:24 Permalink

  conform carei legi, minorii trebuie sa nu fie lasati sa intre in club? ca nu le este permis consumul de alcool este alta problema. Nu exista nicio lege care sa interzica accesul minorilor intr-un club sau bar

 11. Maria Mihaela 28 Septembrie 2011 at 17:02 Permalink

  maaaai, pipitele de 16 ani nu merg in club doar pentru matahale :>
  da’ de prezenta ai dreptate ;)))


Lasa un comentariu