TPD in turneu: Ziua si strada

Duminica, 10 Octombrie 2010 | Bacau, Pareri personale | 12 comentarii

Ca toti angajatii Trustului de Presa Desteptarea sunt obligati sa produca pe banda rulanta materiale contra Primariei, asta nu mai este o noutate. Totusi, mi-ar fi rusine fata de telespectatori sa dau pe post in fiecare zi o stire care seamana cu multe altele din trecut. Vorbim de TV Bacau si de turneul reporterilor pe strazile orasului Bacau in goana de stiri care seamana, pofticiosii fiind de ciorbe reincalzite.

Toate, dar chiar toate reportajele au o desfasurare de genul “iata cat de urata este aceasta strada, iar Primaria sta cu mainile in san”, dupa care urmeaza imagini cu doi-trei cetateni care au destul timp si suficienta rabdare sa loveasca mingile ridicate la fileu de trimisii Desteptarii.

Turneul desteptarii arata ca programul dj-ilor:

Cei de la TV Bacau nu spun ca strada Bicaz va fi asfaltata in curand, ca in zona Cornisa se schimba reteaua de alimentare cu apa prin fonduri europene, ca pe Bucegi exista un loc de joaca nou in apropiere si ca strada Miron Costin urmeaza si ea sa fie asfaltata, iar asta se numeste dezinformare.

12 comentarii la “TPD in turneu: Ziua si strada”

 1. Anonymous 10 Octombrie 2010 at 15:12 Permalink

  trustul alfa este anti stavarache si tu kristofer esti pro…

 2. Americanca 10 Octombrie 2010 at 18:25 Permalink

  Ce penibil! N-am putut sa urmaresc decat jumatate dintr-un filmulet ca mi s-a facut greata. Jurnalismul lui peste….

  Anonim, ai vrea sa fie pro Seche???

 3. Carmen 10 Octombrie 2010 at 18:36 Permalink

  Ce prostie! N-am putut sa ma uit decat la jumatate din filmulet ca mi s-a facut greata. Asta e jurnalism?

  Anonimule, aici nu e vorba de pro Stavarache sau pro Seche sau anti Seche, ci de faptul ca nu sunt corecti…

 4. Anonymous 10 Octombrie 2010 at 20:15 Permalink

  kristofere….am urmarit filmele si chiar au dreptate in manre parte…..primaru lu peste nu face absolut nimik in bacau asta! nu vezi cat dureaza niste lucrari destul de minore (ex trecerea de pietoni str miron costin)??? nu e posibil asa ceva…nu stiu cum de a iesit primar tot acest om de nimik…lumea inca nu s'a trezit la realitate,sincer! oricum, astia care l'ati votat va meritati mult mai rau soarta….

 5. Laura 10 Octombrie 2010 at 20:17 Permalink

  Buna asta cu turneul! ::))

 6. Mari 10 Octombrie 2010 at 23:15 Permalink

  Anonimul de mai sus e prost, sau prost informat. Cel mai probabil, este un pusti care nu stie pe ce planeta traieste.

  Nu a auzit de Pasajul subteran, nu a auzit de Spitalul Municipal, nu a auzit de Centrul de Afaceri, nu a auzit de Podul Serbanesti, nu a auzit de bursele pentru elevi, nu a vazut ca au fost asfaltate aproape toate strazile din Bacau in acest an. Nu a vazut nimic. Pentru el importanta este o amarata de trecere de pietoni.

 7. Sancho 11 Octombrie 2010 at 08:24 Permalink

  Pt anonim..
  Probabil nici nu stii unde se afla strada Miron Costin si nici cei de la Desteptarea. Pe Miron Costin s-au trasat trecerile de pietoni din seara zilei de 6 oct. Asa ca mai lasa limbile de pe fesierii lui seche ca s-ar putea sa faci iritatie

 8. Sancho 11 Octombrie 2010 at 08:29 Permalink

  Si inca ceva tot pt anonim-limba lunga
  Pe Miron Costin exista de multa vreme treceri de pietoni pe care nimeni nu le "utilizeaza" . Pietonii oricum trec care pe unde apuca.

 9. Orasulmeu-bacu 11 Octombrie 2010 at 17:58 Permalink

  Kristofer93 e un blogger plătit, după normele disperaților lui Sechelariu. Altă explicație nu este, e imposibil să scrii un text de-ăsta fără să fii vândut lui Stavarache.

 10. TARABOSTES 12 Octombrie 2010 at 05:08 Permalink

  aici e treaba cu paiul si nu vezi barna din ochiul prostului ? Kristofer , de ce nu vezi asta din ziarul primarului ? :
  1 oct. http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2010/10/01/simpozion-international-in-bacau.html
  2 oct. http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2010/10/02/asociatia-profesionala-de-drumuri-si-poduri-bacau-organizeaza-o-prezentare-tehnica-a-pasajului-subteran.html
  8 oct. http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2010/10/08/video-cum-va-arata-pasajul-subteran.html
  9 oct http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2010/10/09/pasajul-subteran-din-bacau-model-de-studiu-pentru-drumari.html
  11 oct. http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2010/10/11/miine-incepe-lansarea-prefabricatului-pe-sub-liniile-de-cale-ferata-la-pasajul-subteran-din-bacau.html
  12 oct. http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2010/10/12/se-modernizeaza-doua-pavilioane-militare-pentru-un-teren-necesar-pasajului-subteran.html
  deci ??? de cate ori s-a scris despre pasaj intr-o saptamana ? siiii mai ales in marile orase intotdeauna exista presa de opozitie politica ,dar, nu am vazut in schimb presa de opozitie …tot presei ! nashpa !

 11. TARABOSTES 12 Octombrie 2010 at 05:13 Permalink

  pasaj care oricum nu va fi gata conform proiectului ( un an ) , ci abia in ajunul alegerilor (peste doi ani )…esti de acord cu asta ?

 12. Codrin 13 Octombrie 2010 at 22:52 Permalink

  Cristi, ai dreptate cu articolele astea. Desteptarea si+a pierdut credibilitatea, din cauza modului in care este condusa si a sarcinilor pe care le au ziaristii de acolo. Insa, din pacate, exact acelasi gen de jurnalism il face si Ziarul de Bacau, numai ca pe invers, adica a devenit o colectie de osanale scarboase dedicate "maretului conducator", adica primarului. Plus 2-3 lingai sinistri, autointitulati bloggeri, fosti sau actuali ziaristi, care fac acelasi lucru plus aruncatul cu noroi in adversarii de toate culorile. Asa ca, din pacate, bacauanul nu prea mai are ce sa citeasca, daca vrea sa fie informat corect…


Lasa un comentariu