TranceMission w/ Snatt & Vix şi Kristofer

Este a patra oară când duo-ul trance românesc Snatt & Vix vine să mixeze în Bacău, oraş în care muzica trance este tot mai cerută. Petrecerile de acest gen au devenit din ce în ce mai dese, semn că scena de clubbing locală are şanse să iasă din monotonia comercială de care cu toţii ne-am săturat.

Aşadar, Club Zebra găzduieşte sâmbătă, 17 martie 2012, TranceMission party cu Snatt & Vix. Eu voi face warmup. Dacă aveţi request-uri, le aştept cu interes. Biletul de intrare costă 15 lei.

Snatt & Vix sunt doi dji romani care au introdus pe piata romaneasca intr-un mod foarte sustinut un gen muzical care starneste ganduri si deschide apetitul pentru o calatorie in lumea acordurilor euforice, care te poarta de la beat-uri cutremuratoare, pana la momente pline de sentiment pe piese cu vocal. Echipa Snatt & Vix are scopul de a promova muzica trance in Romania.

Ca o continuare fireasca a ascensiunii lor, Snatt & Vix au inceput anul 2010 ca invitati la Arenele Romane sustinand un warm-up de 4 ore pentru Paul Van Dyk, unde peste 5000 de oameni au creat o atmosfera incendiara. In vara aceluiasi an, in statiunea Navodari de pe litoralul romanesc, au fost invitati sa pregateasca publicul [peste 10.000 de oameni] cu un set de aproximativ 5 ore, pentru un dj care nu mai are nevoie de nici o prezentare, Tiesto.

Snatt & Vix au mai evoluat in luna octombrie la Sala Polivalenta, in deschiderea concertului sustinut de Armin van Buuren la Bucuresti, evenimentul atragand un public numeros de peste 8.000 de iubitori de muzica electronica.

Imediat dupa eventul de la Polivalenta, a urmat pe 4 noiembrie la Arenele Romane un concert marca Xteria. Snatt & Vix au urcat la pupitru in urma celui de-al 16-lea dj din clasamentul Top 100 DJ Magazine / 2011, Sander van Doorn, care a concertat in Bucuresti pentru prima data, cu ocazia turneului de promovare al lansarii noului sau album intitulat „ELEVEN11”.
In prezent, duo-ul romanesc lucreaza la multe piese noi vocaluri si instrumentale care cu siguranta vor face deliciul cunoscatorilor in materie de muzica de calitate.

Aveţi aici event-ul pe Facebook.

One thought on “TranceMission w/ Snatt & Vix şi Kristofer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *