Trei chestii pe care nu le-am înțeles la unii colegi de pârtie de la Slănic Moldova

Duminica, 12 Februarie 2023 | Pareri personale | Comenteaza

Ca să scutesc niște ore pe drumuri, dar și combustibil și poluare, am fost la ski la noi în județ, pe Pârtia Nemira din Slănic Moldova, trecută recent din administrarea Consiliului Județean în cea a primăriei din stațiune.

Cu bune (nocturnă, aproape de casă), cu rele (sezon scurt, scări necurățate și coadă de o oră la cartele pe care nu am mai întâlnit-o până sezonul acesta), eu sunt bucuros că avem o pârtie în județul Bacău, la vreo oră de orașul nostru.

Totuși, trei lucruri nu am înțeles de la colegii de pârtie și cred că merită menționate cu titlu educativ:

  • ce exemplu cred că oferă părinții care își iau copiii de mână și fentează toată coada de la telescaun doar ca să scutească 10-12 minute de așteptare?
  • dacă ai venit în aer liber, ce te face să crezi că cei de la coadă vor să inhaleze fumul țigării pe care ai aprins-o fără să îți pese de cei din jur și pe care o ții ostentativ în aer cât aștepți să urci ca să te mai dai o tură?
  • ezi că este coadă de 150 de persoane în spatele tău și tu tot lași telescaunul să urce cu 1-2 locuri libere. Chiar mori 10 minute fără gașca ta pe care o vei întâlni oricum în vârful muntelui?

Lasa un comentariu