Trocuri politice subterane pentru demiterea sau păstrarea lui Dragoș Ștefan ca viceprimar. Nu particip la ele, rămân consecvent!

Joi, 28 Martie 2019 | Bacau | Comenteaza

Unii de pe dreapta băcăuană au impresia că fac vreun bine municipiului și vreun rău administrației PSD dacă îl țin în funcția de viceprimar pe Dragoș Ștefan (ALDE), care la momentul actual ridică vreo 3.000 de euro lunar pentru exercitarea unei funcții fără atribuții, pozându-se simulând că face una sau alta.

Indiferent de aceste jocuri politice subterane, eu rămân consecvent și îmi mențin poziția exprimată încă din secunda în care am primit proiectul de hotărâre pe e-mail, așa cum am declarat pentru Ziarul de Bacău:

Nu-mi place să intru în răfuielile administrației Necula, care nu a livrat până acum angajamentele asumate față de băcăuani, dar voi vota pentru demiterea viceprimarului Ștefan întrucât nu și-a făcut treaba, iar cu două postări pe Facebook și vloguri personale televizate nu se face primăvară.

De-a lungul mandatului, Dragoș Ștefan a avut în subordine directă urbanismul, fondul locativ, asociațiile de proprietari, câinii comunitari, transportul, învățământul, cultura – domenii locale pe care le-a gestionat așa cum le vedem astăzi: în derivă. A propus mai multe construcții abuzive, garaje și blocuri sufocante pentru confortul cetățenilor.

De asemenea, a girat matrapazlâcurile administrației pe care încă o reprezintă, fiind suspectat de abuz în serviciu pentru împărțirea ilegală a unor fonduri nerambursabile către asociațiile sportive și de incompatibilitate.

Merită să plece, la fel ca toată administrația Necula. Eu nu pot să uit momentele penibile în care primarul și vicele Ștefan făceau împreună miștouri și glume de autobază când eu sau alți colegi de opoziție vorbeam și subliniam problemele pe care le au băcăuanii. O atitudine care nu are ce căuta la acel pupitru.

dragos-stefan-cosmin-necula

o hăhăială regulamentară la adresa opoziuției în plenul Consiliului Local
foto via Ferma Politică

Lasa un comentariu