Trotuarul din centrul Bacaului arata jalnic

Sambata, 27 Februarie 2010 | Bacau, foto, stiri | 5 comentarii

Despre trotuarul din zona Decebal – Luceafarul am mai vorbit aici si aici. Spun din nou ca placile puse pe trotuarele din aceasta zona sunt de vara si ca nu rezista. Imi aduc aminte ca in vara anului 2008 s-a lucrat intens la repararea acestui trotuar. Rezultatul a fost dezamagitor, carpeala romaneasca. Fasii de ciment si pavele roz, o fi asta combinatie de “oras european“?

Suntem la sfarsitul lunii februarie a anului 2010, deci iarna a trecut. Puteti sa va imaginati cam cum arata trotuarul varatic de pe centru dupa topirea zapezii? JALNIC! Va puteti convinge de acest lucru dupa ce vedeti pozele de jos.5 comentarii la “Trotuarul din centrul Bacaului arata jalnic”

 1. Anonymous 27 Februarie 2010 at 16:10 Permalink

  Sper sa auzim si de data asta ca tot cei cu Role, Skate-uri, Bike-ri au fost cei care au stricat centrul orasului NU! Precum a scris Adevarul de Seara… si nu numai, si dupa sa ne mai miram de ce ne alunga Politia aiurea din centru pe motive nefondate… Dar, sa traiasca metodele administrative actuale de dezapezire pe care le are in dotare primaria.

  Dar de, sa INCURAJAM SEDENTARISMUL, ca Domnu Primar se spala pe maini cu mainile celor de la Politia Primariei la incurajarea populatiei Bacauane la sendentarism, din cauza ca el nu poate sa faca proiecte de genu, precum s-au facut in alte orase din Romania, precum si in Capitala.

 2. vlad 27 Februarie 2010 at 17:32 Permalink

  da arata jalnic de vreo 3 ani, acum e sub orice critica. sper ca macar anul asta sa nu il mai carpeasca..

 3. Gabell 27 Februarie 2010 at 18:21 Permalink

  Lol! Parca a fost razboi pe acolo.

 4. Mihai 27 Februarie 2010 at 18:25 Permalink

  Bacaul e un oras cu aspect jegos…daca centrul arata asa…restul capitalei de judet cum e??

 5. OZN 27 Februarie 2010 at 21:11 Permalink

  Problema o reprezinta faianta pusa. Dupa dezghet mi se pare normal sa fie toata sparta. Faianta nu e tocmai potrivita pentru un trotuar, trebuie gasit alt material.


Lasa un comentariu