Tulcea, intre hoteluri de patru stele si multi tigani

Joi, 2 Iunie 2011 | foto, Pareri personale | 9 comentarii

Am ocolit jumatate de tara ca sa ajung la Tulcea. Ce fac aici, v-am mai spus azi dimineata. Dupa 10 ore si sute de kilometri ocoliti, am ajuns la 18:30 la Tulcea. Suntem cazati in zona Santierului Naval, intr-un cartier rau famat, ca sa nu spun de rromi tigani care sunt gata sa sara pe tine sa iti fure ceasul. In rest, conditiile sunt acceptabile. Stam intr-un internat renovat, cate 4 in camera.

Cand am ajuns am facut o mica plimbare in centru si am zarit vreo… 4 hoteluri de 4 stele, care arata super. Ca sa vezi, am gasit si vreo 2 info point-uri de care, apropo de asta, Bucurestiul nu dispune de asa ceva.

In rest, e multa liniste. Dunarea straluceste si este superba. Nave nu prea sunt, in schimb in asa-zisul port stationeaza mai multe vaporase si barci uitate. Doar vreo cateva mai functioneaza. Va las cu cateva fotografii de pe faleza.

9 comentarii la “Tulcea, intre hoteluri de patru stele si multi tigani”

 1. Miruna 2 Iunie 2011 at 21:13 Permalink

  Printre hotelurile alea de 4 stele e si blocul meu :)) .
  Have fun aici !

 2. Alexandra 2 Iunie 2011 at 21:31 Permalink

  4 in camera ? Si tu cu cine stai ? Presupun ca si cu Andrei..:))

 3. Alexandross 2 Iunie 2011 at 22:12 Permalink

  Poza “Tulcea-4” Imi place tare “Dunarea straluceste si este superba.” :))

 4. florentin 3 Iunie 2011 at 11:30 Permalink

  Superbe! Dunarea mereu stralucitoare,pacat ca nu e valorificata ,din punct de vedere ,al transportului.

 5. Anastasia 6 Iunie 2011 at 19:08 Permalink

  Poftiim?:)) de unde ai auzit asta ca tiganii din acest cartier sunt gata sa iti fure ceasul:)) stau de 18 ani in acest cartier si niciodata nu mi-au furat nimic…nici mie nici altora. Si cartier rau famat:)) inseamna ca nu stii ce inseamna intradevar acest lucru…:)) Nu se leaga de nimeni daca nu le spui nimic:)) Asta asa ca o completare:d
  Anastasia(Tulcea)

 6. tibi 3 Iunie 2017 at 09:06 Permalink

  Orasul Tulcea s-a umplut de țigani. Stăpânesc totul : piețe , parcuri,străzi si toate astea cu acceptul autorităților care nu le pot încalcă drepturile. De trebuie ca tiganii sa aibă mai multe drepturi decat majoritarii si mai putine obligatii? Nu va a teama atunci când treci pe strada iar tiganii stau si tipa vorbesc pornografic? A-ti avut tupeul sa le faceti vreo data observatii? Voi va comportări la fel ?


Lasa un comentariu