Turneul ARTfel îl aduce pe dirijorul și solistul Adrian Petrescu în Bacău

Miercuri, 21 septembrie, la Ateneul Bacău, dirijorul și oboistul Adrian Petrescu va fi figura centrală a unui concert simfonic alături de Filarmonca „Mihail Jora”. Este primul eveniment al Turneului național ARTfel, organizat de o companie tânără ce promovează cultura ALTfel și susține tânăra generație de artiști talentați.

Turneul urmează să se desfășoare în principalele orașe din țară, iar marele public va asista la spectacole de teatru, concerte simfonice și lansări de carte.

Cu o activitate concertistică bogată, împreună cu spectaculoasa orchestră a Filarmonicii “Mihail Jora”, Adrian Petrescu vine să ofere publicului din Bacău un spectacol de excepție, de peste 70 minute, în care artistul va dirija și interpreta inclusiv un repertoriu în calitate de solist.

Adrian Petrescu, distins de către Președintele României cu Ordinul ”Meritul Cultural” Clasa I, are o impresionantă carieră artistică națională și internațională, fiind prim oboist al Filarmonicii George Enescu, dirijor permanent al Filarmonicii din Iași și inițiator al formatiei camerale „Romanian Brass”, alcătuită din elita instrumentiștilor suflători la instrumente de alamă din cadrul Orchestrei Simfonice a Filarmonicii „George Enescu”.

Biletele la concert se găsesc în rețeaua Ia Bilet și pe iabilet.ro, dar și la Casa de bilete a Sălii Ateneu. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina de facebook ARTfel acf.

artfel-adrian-petrescu-bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *