tyDi feat. Audrey Gallagher – Calling

Miercuri, 1 Septembrie 2010 | muzica | Comenteaza

tyDi (aka Tyson Illingworth) este un dj si producator care, la cei 22 de ani ai sai, reuseste sa se impuna pe scena dance australiana astfel incat sa fie votat in 2009 pentru al doilea an consecutiv primul dj din Australia si sa claseze pe locul 52 in Top 100 Dj Mag 2009.

Printre single-urile de succes ale lui tyDi se numara Russia!, Foolish, Hide, Is It Cold, Somehow (with Dennis Sheperd feat. Marcie), You Walk Away (feat. Audrey Gallagher), Good Dream sau Vanilla (feat. Tania Zygar). Ca remixer, tyDi s-a facut remarcat in ultima perioada cu remixuri pentru piese ca Waiting For The Sun by Beat Service meets Tucandeo feat. Manon Polare, 1998 by Binary Finary sau Heaven Scent by Will Reckles.

Ultimul single marca tyDi se numeste Calling si este cantat de Audrey Gallagher, vocalista cu care a mai colaborat pentru piesa You Walk Away. Calling va fi lansata pe 6 septembrie 2010, cu label-ul AVA Recordings (imprint al Armada Music), iar release-ul va include, pe langa varianta originala, un remix realizat de Blake Jarrel.

Lasa un comentariu