tyDi feat. Tania Zygar – Half Light

Vineri, 17 Septembrie 2010 | muzica | Comenteaza

tyDi (aka Tyson Illingworth) este un dj si producator care, la cei 22 de ani ai sai, reuseste sa se impuna pe scena dance australiana astfel incat sa fie votat in 2009 pentru al doilea an consecutiv primul dj din Australia si sa claseze pe locul 52 in Top 100 Dj Mag 2009.

Printre single-urile de succes ale lui tyDi se numara Russia!, Foolish, Hide, Is It Cold, Somehow (with Dennis Sheperd feat. Marcie), You Walk Away (feat. Audrey Gallagher), Good Dream sau Vanilla (feat. Tania Zygar). Ca remixer, tyDi s-a facut remarcat in ultima perioada cu remixuri pentru piese ca Waiting For The Sun by Beat Service meets Tucandeo feat. Manon Polare, 1998 by Binary Finary sau Heaven Scent by Will Reckles.

Dupa ce a tinut capul de afis vara aceasta cu single-urile Vanilla si Calling, tyDi se intoarce cu Half Light, o super productie vocal trance realizata impreuna cu vocalista Tania Zygar. Pentru mine este una dintre piesele anului. Half Light este nelansata, release date-ul fiind deocamdata necunoscut. Este foarte probabil ca piesa sa fie lansata undeva la sfarsitul lunii octombrie-inceputul lunii noiembrie, la AVA Recordings (imprint al Armada Music).

Lasa un comentariu