UE si castravetii

Miercuri, 8 Iunie 2011 | Pareri personale | 3 comentarii

Asistam zilele acestea la un exemplu bun de dat in ceea ce priveste manipularea in masa pe care o face Uniunea Europeana si toate structurile globale subordonate. Totul pleaca de la “Sa aruncam toti castravetii.”

Exista in vest cateva loturi de castraveti contaminati cu o forma daunatoare a bacteriei E.Coli. Daca nu stiati, E.Coli este o bacterie prezenta in corpul fiecarui individ, dar nu sub forma celor din castravetii pe care daca ii mananci s-ar putea ca in timp sa dai coltul.

Totusi, de aici pana la a impune tuturor agricultorilor care fac castraveti sa arunce sau sa arda toata marfa, e cale lunga. Cine este Uniunea Europeana sa imi interzica comercializarea unor castraveti crescuti in sera proprie, fara a-i verifica?

Vino, trimite o comisie, verifica-i, dupa care, daca se constata ca sunt daunatori, ii arunc. Dar nu imi distrugi business-ul stand pe scaun, neavand confirmarea ca ce produc eu e contaminat.

 

3 comentarii la “UE si castravetii”

 1. Cristi 8 Iunie 2011 at 07:05 Permalink

  18 oameni mor intr-o saptamana “din cauza” castravetilor- UE interzice castravetii, 100.000 oameni mor intr-o saptamana din cauza fumatului…

 2. Dragos Bunea 8 Iunie 2011 at 08:38 Permalink

  Daca sunt interesat de castraveti inseamnca ca sunt homosexual? Bine, sunt homosexual, dar oare e o problema daca imi plac castravetii ? Mi-am dat seama ca sunt gay si parintii m-au alugat din casa.
  Va rog sa ma ajutati ca sunt disperat.

 3. asd 8 Iunie 2011 at 08:49 Permalink

  Nu ar fi o problema daca economia Spaniei nu ar fi deja pe butuci. Se mai baza in mare parte pe agricultura, dar acum nu mai are nici de aia. E clar ca scopul este falimentul Spaniei. Grecia, Spania, SUA cu datoria mai mare decat PIB-ul, cine urmeaza?:D

  P.S.: Virusul E-coli este intr-o forma mai avansata, si mult mai daunatoare/puternica, decat cea intalnita in organismul uman.


Lasa un comentariu