Ultima secunda (film de scurt metraj) @ Bacau

Vineri, 5 Septembrie 2008 | Bacau, stiri, Video | 6 comentarii

Ieri am remarcat ieri pe blogul lui ContraSENS un film de scurt metraj facut in Bacau care este foarte interesant, dar mai ales dramatic. Filmul este realizat de Marius Fundulea si se constituie intr-un avertisment pentru cei care apasa prea tare pedala de acceleratie (ContraSENS).

Pe mine personal, filmul m-a marcat.

Vizionare placuta!

6 comentarii la “Ultima secunda (film de scurt metraj) @ Bacau”

 1. Anonymous 5 Septembrie 2008 at 09:01 Permalink

  sincer nu prea mi se pare cn stie ce filmuletzu… problema nu consta numai in vina soferilor;) in germania cum pot oamenii sa mearga fara limite de viteza??? au drumuri…. si daca este unu prost si vrea sa se omoare… nu omoara si pe ala care vine din sens invers care e la 1m distantza de el….

 2. andrei 5 Septembrie 2008 at 09:13 Permalink

  e diferentza mare intre viteza despre care vorbesc ei si viteza cu care omult obisnuit pe strada cu masina lui de serie…. nu este om in tzara asta care sa fi mers legal, nu cred eu ca cnv cand se duce la bucuresti de la bacau pleca cu 8 ore inainte de acasa… ca trebuie sa mearca cu 50km/h si 90 in afara…:)) ai sa-i vezi pelcand cu 4-5 ore… normal ca o tzara “civilzitata” ce suntem ar trebui sa avem autostrazi si sa ajungem acolo in 3 ore;) as vrea sa-l vad p domnu care o facut filmu cum conduce:)) sa vad eu ca merge cu 50 prin localitate :))=))=))

 3. Anonymous 5 Septembrie 2008 at 11:54 Permalink

  din pacate sirenele ambulantei, descarcerarii si politiei se cam aud in fiecare zi iar asta nu ne mai mira deloc deoarece stim cu toti ca e vorba de un accident…dip pacate..o obisnuinta

 4. IcsPe 5 Septembrie 2008 at 13:21 Permalink

  e normal sa ai accidente cand oamenii dau bani la orash… au masini tari cu numerosi cai puteresi pile la politie:))

 5. gabuzu 5 Septembrie 2008 at 14:01 Permalink

  numai vizionare placuta nu este 😐 lol … no comment 😐 trist

 6. Anonymous 5 Septembrie 2008 at 16:48 Permalink

  mutli nu realizeaza cat de distructive sunt masinele.eu sunt in spania si raman uimit cum se circula aici si cu ce viteza .mai ales cand au si baut


Lasa un comentariu