Ultimele zile de înscrieri pentru programul Aspire 2016

Unul dintre programele de vară la care mi-am propus să aplic este Aspire, singurul eveniment de leadership și antreprenoriat din România ce reunește profesori de la Harvard, Stanford, Wharton și Berkeley. Dar nu pentru aerul elitist îl vânez, chiar nu mă dau în vânt după asta, ci în ideea de a întâlni tineri cu inițiativă, oameni care duc, așa cum îmi place mie să zic, corabia mai departe.

Pentru ediția din acest an, vă puteți înscrie până pe 4 martie inclusiv, la unul dintre cele 3 programe Aspire:

  • pentru liceeni: Aspire High School (7-11 iulie);
  • pentru studenți: Aspire Academy (8-15 iulie);
  • pentru tineri profesioniști: Aspire Professional (7-10 iulie).

aspire academy

Ca disclaimer, cursurile se desfășoară exclusiv în limba engleză. Profesori de la cele mai bune universități din lume și traineri de specialitate în leadership, comunicare, negociere, business și storytelling vor susține cursuri pentru participanții la programul Aspire 2016. Programul de vară va reprezenta pentru cei selectați doar începutul experienței de dezvoltare, întrucât după finalizarea programului tinerii devin membri ai comunității Aspire, unde au parte de mentorat susținut în proiectele pe care le desfășoară, dar și de oportunități profesionale și academice.

Dacă eu nu v-am convins, poate reușește Smaranda Ioana Camber, o adolescentă din Bacău ce este ambasador Aspire:

Aș zice cu regret ca majoritatea dintre noi ne limităm destul de mult. Poate e sistemul în care am crescut, care dă aparența de imposibil si poate ne lasam prea mult influențați. Printre altele, de asta programul Aspire m-a schimbat mult. Practic, prin cursurile cu profesori de la universități precum Harvard și Stanford sau sesiunile cu antreprenori de succes ne arată perspective noi, deschise și largi asupra oportunităților pe care le avem. În plus, ne formează ca lideri și ne definiește puțin și ca oameni. Și, cel mai important, ne integrează într-o comunitate mare și diversă de oameni brilianți.

smaranda ioana camber ambasador aspire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *