Ummet Ozcan – Reboot

Duminica, 3 Iulie 2011 | muzica | Comenteaza

Cel mai recent single al lui Ozcan seamana cu celelalte productii ale sale, insa are acel drive tech care te ridica de pe scaun. Unii spun ca e boring, insa mie imi place. Se numeste Reboot, este inclus pe noua compilatie Dusk Till Doorn 2011 mixata de Sander van Doorn si se bucura de suport de la nume precum Armin van Buuren sau Markus Schulz.

Germanul de origine turca Ummet Ozcan si-a lansat in data de 13 martie 2009 la Doorn Records primul lui single, intitulat TimeWave Zero. Dupa acesta, au urmat Shamballa si Maya, iar apoi in a doua jumatate a anului 2009 Synergy, o piesa realizata in colaborare cu W&W care a fost un smash hit trance, ca si TimeWave Zero.

Ummet Ozcan a lansat in 2010 mai multe productii de succes, printre care Next Phase, productie pe care am prezentat-o in ianuarie si remixuri pentru piese precum Striker by John O’Callaghan si Fucking Society by Ellrich & Plaice.

Printre ultimele sale productii se numara Indigo, Insignia, Trinity, Arcadia, Serendipity (Phase II), remixuri pentru Talla 2XLC – The Spirits Within, Judge Jules – Verano Loco, dar si remixul pentru Sander van Doorn – Love Is Darkness.

Reboot, noul sau single, va fi lasat in luna august cu label-ul Reset Recordings (imprint al Spinnin Records).

Lasa un comentariu