Un bacauan a primit un premiu pentru iluzionism si comedie

Joi, 5 Februarie 2009 | Bacau, foto, stiri | 9 comentarii

Un comunicat venit din partea “Magicianului Augustin” anunta premierea bacauanului Augustin Mihaila in cadrul unui colocviu despre arta iluzionismului ce a avut loc in Bucuresti si care a fost organizat de Asociatia Magicienilor si Iluzionistilor din Romania (AMIR).

Magicianul Augustin, este cunoscut mai mult pentru festivalurile din Bacau pe care le prezinta decat pentru spectacolele de iluzionism. Acest lucru se intampla si pentru ca iluzionismul este o arta pe care a imbratisat-o de abia acum un an. Ca magician, este invitat mai mult la petreceri private dar si in Mall-urile proaspat deschise in Bacau.

Zilele acestea, in Bucuresti, Asociatia Magicienilor si Iluzionistilor din Romania (AMIR) a sustinut un colocviu despre arta iluzionismului. In cadrul evenimentului s-a initiat si un concurs intre membrii asociatiei. Cu un numar de comedy-magic, Magicianul Augustin s-a clasat pe locul trei, fiind astfel unicul iluzionist din zona moldovei care primeste un premiu din partea AMIR. In juriu au fost nume celebre ale artei iluzionismului din Romania: ROTHINI, STOLINI, RUSSINI, ROBERTINO, TITUS CRISTIAN si Dan Bucfing, presedintele AMIR.

“In luna mai 2009 se va tine un congres al iluzionistilor la care vor fi invitate si vedete ale artei iluzionismului din strainatate. Acolo se va tine un concurs, pentru care am inceput deja sa ma pregatesc. Va pot spune doar ca vreau sa prezint la acest concurs ceva foarte comic dar si spectaculos in acelasi timp.

Activitatea Magicianului poate fi urmarita si pe blogul personal.


In filmul de mai jos puteti urmari un numar de iluzionism sustinut de Magicianul Augustin in cadrul spectacolului de Revelion 2008 – 2009 de la Bacau!

9 comentarii la “Un bacauan a primit un premiu pentru iluzionism si comedie”

 1. Andrei_nt92 5 Februarie 2009 at 13:15 Permalink

  kristofer îmi poţi spune te rog numele melodiei din clip ?

 2. kristofer93 5 Februarie 2009 at 13:20 Permalink

  Funky DJ’s – Righi Down

 3. Andrei_nt92 5 Februarie 2009 at 13:38 Permalink

  Mulţumesc :)

 4. Anonymous 5 Februarie 2009 at 23:06 Permalink

  ce meserie:))) , ma refeream la meseria de clovn:)))

 5. tudor 6 Februarie 2009 at 23:10 Permalink

  Imi vine sa plang, acum ca tocmai ce am vazut clipul…nu vad nimic haios, interesant, care sa reprezinte un moment de iluzionism. Pur si simplu l-au bagat pe ala in sac, unde s-a imbracat intr-un costum de mos craciun si…si atat. Foarte stupid si de neinteles momentul.

 6. Anonymous 13 Februarie 2009 at 20:11 Permalink

  cei q mortul ala eu nnu vad nimic iluzionist la damblageala ala de om

 7. Anonymous 13 Februarie 2009 at 20:13 Permalink

  cat despre blogul tau cristi esti bun dak ai fii si la fotbal asa ar fii perfect da nah nu poti sa le ai pe toate oprea

 8. Anonymous 13 Februarie 2009 at 20:14 Permalink

  cat despre blogul tau cristi esti bun nu am ce sa zis dak erai asa si la fotbal era perfect da nah’ nu poti sa le iei p toate succes in continuare Oprea

 9. Anonymous 27 Septembrie 2009 at 09:37 Permalink

  a luat doar locul 2….pacat ca restul nu sunt scosi in evidenta…


Lasa un comentariu