Un concurs idiot

Joi, 18 Februarie 2010 | Bacau, internet | 13 comentarii

Desteptarea propune bacauanilor un concurs de fotografie ilar si idiot.

Desteptarea te provoaca! Intra in jocul “Groapa mea e cea mai mare”. Gaseste cea mai mare groapa din Bacau si trimite imagini impreuna cu numele tau si al strazii unde ai facut fotografia, la adresa redactie@desteptarea.ro. Cele mai bune 5 fotografii vor fi publicate in ziar si pe site-ul www.desteptarea.ro.

Ok. Nu zic ca nu sunt gropi. Sunt destule. Ce face insa Desteptarea nu se mai numeste presa! Spun asta deoarece articolele din ultima perioada au ca scop atacarea primarului, si nu oferirea de informatii utile cititorilor.

Desteptarea a facut o obsesie pentru Romeo Stavarache. actualul primar al municipiului Bacau

13 comentarii la “Un concurs idiot”

 1. Anonymous 18 Februarie 2010 at 12:02 Permalink

  Aici se vede ca nu esti sofer!

 2. Anonymous 18 Februarie 2010 at 12:11 Permalink

  sincer sa fiu sunt de acord cu toate articolele care il ataca pe primar din ziarul desteptarea! asta merita unu ca el! e un nemernic care nu o sa-l inlocuie in veci pe sechelariu! tineti minte oameni buni ca sechelariu chiar a facut ceva pt bacau…nu cred ca daca era la putere acum mai era atata saracie in orasul asta!!!din pacate pentru multi cetateni ai orasului sechelariu a fost si va ramane un primar model!!! bravo seche da-i inainte cu articolele impotriva coruptului asta care e acum la putere!!!

 3. tudor 18 Februarie 2010 at 12:42 Permalink

  Ce face majoritatea ziarelor nationale se numeste presa? Ori ce fac 50% din posturile TV romanesti?!
  Cred ca e dureros sa vezi cum iti sunt atacati favoritii. Pana acum vreo 2 ani lucrurile se mai miscau prin Bacau. Dar de ceva timp incoace totul e lasat la voia intamplarii. Noua metoda de asfaltare propusa de administratia locala post 2004 incepe sa-si arate coltii. E vorba de asfaltarea la rece, care nu numai ca duce la formarea de santuri prin sosele, dar uite ca acum duce si la formarea gropilor.

 4. tudor 18 Februarie 2010 at 12:44 Permalink

  Poate vedem si un concurs: "Care e orasul cu cele mai multe cosuri de gunoi schimbate in ultimii 4 ani?" Buna afacere…

 5. Ionut R. 18 Februarie 2010 at 16:00 Permalink

  anonimul de la 12:11 nu il mai ridica atata in slavi pe sechelariu ca nu a facut nimic bun pentru bacau. si daca frate-su castiga alegerile era vai de capul nostru. stavarache poate ca nu face foarte multe sau nu cand trebuie, dar macar nu a furat ca seche al tau. asa ca nu il mai pupa atata in fund pe tampitu' ala care aproape ne-a distrus orasul. a stricat si echipa de fotbal si transportul in comun si nici nu vrea sa le vanda.
  probabil te plateste bine sa il lauzi atata.

 6. Alex 18 Februarie 2010 at 16:09 Permalink

  @ anonimu de la 12:11 – nu-l mai pupa in fund pe sechelariu, ca asta se cheama ca faci daca nu aduci argumente, asa oricine poate sustine pe oricine, da' daca n-are o baza, n-are nimic, e doar campanie electorala….si atat.

  ontopic: cotidianul nostru drag a luat exemplul tabloidelor si televiziunii poporului (0tv)….ce chestie noua. N-am mai cumparat un desteptarea de ani, prefer sa-mi pastrez banii pentru alte ziare daca neaparat vreau sa citesc presa. Despre obsesia lor cu stavarache, e cam normal, el e la putere, e usor de atacat cand(nu)se vad atatea lucruri facute, promisiuni de care nu s-a mai tinut, in general gargara electorala, penibila pentru majoritatea oamenilor cu un fir de creier ramas….all in all,pe astia-i avem, cu astia defilam, ce mai :))

 7. Florin P. 18 Februarie 2010 at 18:45 Permalink

  Problema legată de Deșteptarea e că publică aceleași texte, cu aproape aceleași cuvinte. Un fel de heavy-rotation dement, fără să-și dea seama că cititorii care le-au mai rămas ar vrea să vadă și altceva decât Stavarache, karting, tenis, popi, biserici, decese, Stavarache, karting, tenis, popi, biserici, decese, Stavarache, karting, tenis, popi, biserici, decese. Un new entry nu le-ar strica din când în când.

 8. Anonymous 18 Februarie 2010 at 22:17 Permalink

  Desteptarea e bun numai pentru anunturile de locuri de munca !!! in rest…numai panarama…eu daca as lucra acolo cred k miar crapa obrazul de rusine :)in fiecare zi ataca primaria !!! dc nu il ataca si pe Benea cu centura lui inviibila??? dar cu catedrala…..numai p Stavarache !!Asta e ..el e primarul nsotru pentur urmatori ani si tre sa acceptam lucrul asta !!! catelusi lu sechelaru mor d ciuda k nu mai au ce suge :)

 9. Anonymous 19 Februarie 2010 at 00:32 Permalink

  ma apuc maine sa sap

 10. Anonymous 19 Februarie 2010 at 01:31 Permalink

  Personal m-am lamurit cu amandoi. Daca Stavarache si cu guvern liberal n-a fost in stare de mare lucru, ce sa mai faca acum? Iar Sechelariu n-a fost decat un alt conducator corupt cu apucaturi de dictator. A izolat Bacaul si s-au imbogatit el si prietenii lui. Asa ca lasati-ma cu amandoi…

 11. Anonymous 19 Februarie 2010 at 19:48 Permalink

  Ce treaba are atacul la adresa primarului cu faptul ca eu imi rup masina-n doua pe drumurile astea de doi bani?

 12. Anonymous 20 Februarie 2010 at 06:11 Permalink

  Sechelariu a fost corupt. Stavarache este corupt si incompetent.

 13. Anonymous 4 Octombrie 2010 at 15:55 Permalink

  perfecta dreptate in acest articol!


Lasa un comentariu