Un fleac, i-am ciuruit – Roblogfest 2010

RoBlogFest este un concurs anual care ierarhizeaza blogurile romanesti si care este organizat cu scopul de a imbunatati comunitatea blogurilor din Romania.

Daca in 2009 m-am clasat pe locul 5, anul acesta am castigat Roblogfestu’ la categoria Blog sub 18 ani. Vreau sa le multumesc in special celor care m-au votat, apoi cititorilor mei, dar si celor care au facut lobby pentru mine, ca au fost destui care s-au agitat doar ca sa ma vada acolo sus.

Din cele 642 de voturi din etapa finala, am reusit sa strang 16,97%, adica 109 voturi, cu putin in fata lui Grim Cris, un blogger pe care il citesc cu placere si care poate ca ar fi meritat sa fie in fata mea. Nu am facut decat sa imi mobilizez mai bine prietenii sa ma voteze.

Imi pare rau ca nu am putut sa ajung in Fratelii din Bucuresti, unde au avut loc premierea si petrecerea Roblogfest 2010.

Castigatorii Roblogfest 2010 (popular):

Castigatorii Roblogfest 2010 (jurizat):

PS: Unii sunt rautaciosi, ca de obicei.

23 thoughts on “Un fleac, i-am ciuruit – Roblogfest 2010

  1. Felicitari, Cristi. E un rezultat la care ma asteptam. Bucura-te si de carcoteli, inseamna ca ii deranjezi pe unii 🙂

  2. kristofer posteaza si tu te rog un articol despre cafenele din bacau cu terasa si fara ca nu stiu unde sa mai merg sa mai beau sucuri,m.am plictisit de toate.aa si app,multe felicitari pt premiu:)il meriti!

  3. Felicitari pentru premiu si am si eu o intrebare la tine "de cat timp ai blogu mai exact de cand l-ai facut si cum de lai facut sa aiba un asa succes?

  4. problema n-a fost ca nu mi-am mobilizat bine prietenii, ci ca nici n-am incercat sa-i mobilizez. am vrut sa vad cate voturi strang de la bloggeri, fara sa rog pe nimeni. asta a fost tot 😀

    felicitari, oricum!

  5. @anonim: Pur si simplu am postat zilnic ce cred ca este interesant si,culmea, n-am urmarit succesul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *