Un teribilist a avariat patru autoturisme aseara in Bacau

Un tanar care avea permisul suspendat a imprumutat aseara un Audi TT de la un prieten si a inceput sa faca „raliuri” prin Bacau. Drumetia s-a incheiat pe strada 9 Mai, in apropierea Liceului cu Program Sportiv, unde soferul a intrat in patru autoturisme parcate pe marginea carosabilului.

Martorii sustin ca soferul TT-ului venea dinspre Biserica Precista cu viteza foarte mare, iar cand a vazut o patrula de politie, in dreptul Liceului cu Program Sportiv a lovit usor bordura dupa care a virat brusc la stanga lovind autoturismele parcare regulamentar. Putin ranit, teribilistul a fost incatusat si dus la spital pentru analize.

Nu degeaba avea permisul suspendat. Cu doua saptamani inainte facuse accident cu autoturismul sau, un Peugeot 206 CC.

7 thoughts on “Un teribilist a avariat patru autoturisme aseara in Bacau

  1. Da. Cam multe accidente in ultimul timp in Bacau. Apropo, am aflat cam tarziu de blogul tau, dar sper sa ne cunoastem cand venim (cu Alex Mazilu) la Bacau!:)

  2. o replica mai mult sau mai putin celebra : " da o doamne " .Dumnezeu a dat , Dumnezeu a luat :))))
    imi pare rau pt cei care s au trezit cu masinile botite dar pentru cel care a facut asta ii doresc puscarie indelungata si sa plateasca daune de tot felul si el si tot neamul lui pana la ultimul . :)))))))))
    poate se mai satura de smecherie la puscarie :)))

  3. Gura lor de smecheri, i-as arunca pe toti pe o insula sa se 'umfle' acolo si sa nu ne mai deranjeze cu fitele si impresiile lor de 2 bani! Sa-l mai vedem pe respectivul peste vreo 20 de ani…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *