Una tare cu Guta si Taraf TV

Miercuri, 17 Februarie 2010 | fun | 6 comentarii

Va zic din start ca eu nu ascult manele si nu ma uit la Taraf TV. Nu urasc manelistii. I-am tratat si ii voi trata cu indiferenta. Am auzit zilele trecute de la cativa colegi ca acum cateva zile pe Taraf TV era un sondaj, magnific dupa parerea mea: “Guta – cu sau fara mustata?” Cum? Ce? Mai zi o data!

Va dati seama in ce tara traim? Sau mai bine zis, ce oameni sunt in tara in care traim? Pana la urma nu tara-i problema, ci oamenii care o populeaza.

Da, exista oameni care se gandesc la astfel de sondaje cu astfel de intrebari. Mai mult decat atat, stau si ma gandesc oare cum poti sa trimiti un SMS care costa nu mai putin de 4 euro doar ca sa raspunzi la un asemenea sondaj tampit? Nu ma mira acest lucru, dar ma amuza extrem de tare. Toata stima pentru acei oameni care fac bani din asta. E interesant, dar in acelasi timp ingrijorator ca se fac bani grei din astfel de sondaje, pe astfel de posturi TV. Asta ar trebui sa ne dea de gandit inainte sa emitem orice altfel de pretentii de la poporul acestei tari. A, da! “Sa nu generalizam!”

Nu cred ca are o prea mare importanta, dar va spun si rezultatul votului. 70 % din respondenti il vor pe Guta cu mustata. In alta ordine de idei, numarul celor care se uita la Taraf TV este in crestere. Romani, incotro?

Jos palaria celor care NU se uita la Taraf TV!

6 comentarii la “Una tare cu Guta si Taraf TV”

 1. MaddaB 17 Februarie 2010 at 17:20 Permalink

  Nu are rost… Prea multi romani asculta manele… Prea multi romani se "tiganizeaza"… E ceva care ne-a depasit pe noi astia care nu ascultam tiganeala lor si da singurul lucru pe care putem sa-l mai facem este sa-i ignoram,desi e cam greu atunci cand ei se iau de tine pe strada asa fara motiv… Greu de crezut ca nu urasti manelistii :)).

 2. Alex 17 Februarie 2010 at 18:38 Permalink

  Deja in rromania nu ma mai surprinde nimic, e pacat ca se duce totu' de rapa cu astia…da' n-ai ce sa le faci, oamenii normali au ajuns o minoritate. E din ce in ce mai greu sa nu-i urasti, la dracu', sunt peste tot! Jos palaria celor care s-au tirat d-aici cand au putut, cu siguranta acolo unde sunt n-au de-a face cu atatia manelari prosti.

 3. ursaqe 17 Februarie 2010 at 19:05 Permalink

  Eu zic sa faca un televoting cu Udrea cu sau fara chiloti!

 4. Anonymous 17 Februarie 2010 at 22:20 Permalink

  eu il vreau fara

 5. tudor 18 Februarie 2010 at 12:38 Permalink

  "In alta ordine de idei, numarul celor care se uita la Taraf TV este in crestere."

  Cum ai ajuns la concluzia asta?

  Eu unul cred ca nu e nicio diferenta intre OTV si Taraf TV. Cel putin in vremurile bune cand DDD ii aducea Pe Becali, Vadim sau Prigoana, mai puteai sa te amuzi pe seama lor. Dar acum…?! otevizarea si manelizarea sunt pe acelasi loc pentru mine.

 6. Anonymous 20 Februarie 2010 at 10:18 Permalink

  jumatate din cititorii tai asculta manele, sa zici mersi ca doar atat


Lasa un comentariu