USL Bacău mizează pe “o campanie electorală decentă și bazată pe proiecte”

Joi, 3 Mai 2012 | Bacau, foto, stiri | 3 comentarii

Sala Mare a Palatului Administrativ a găzduit astăzi o conferință de presă a USL Bacău, susținută de Dragoș Benea și prilejuită de încheierea procesului de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 10 iunie 2012.

Președintele CJ Bacău și candidatul USL pentru un nou mandat la conducerea județului, Dragoș Benea a fost însoțit de o parte a echipei de candidați ai Uniunii Social Liberale pentru funcțiile de consilieri județeni și consilieri locali.

În județul Bacău, USL candidează pe liste comune atât în municipiul Bacău, cât și în alte 31 de locatități. În celelalte comune, deloc puține având în vedere că sunt în număr de 61, reprezentanții partidelor care compun USL (PSD, PNL și PC) vor avea candidaturi separate. Dragoș Benea spune că numărul mare de candidaturi pe liste separate a evitat o dezertare în masă a membrilor celor trei partide către alte formațiuni politice.

Dragoș Benea: Candidez pentru a continua ce am început din 2004, și anume o dezvoltare durabilă și echilibrată. În momentul de față putem miza pe un guvern USL care să fie corect cu proiectele județului Bacău (nr. centura Bacăului). Băcăuanii au fost discriminați de către guvernarea PDL. Consiliul Județean Bacău nu a beneficiat de sprijinul guvernelor Boc și Ungureanu.

Am două mari insatisfacții: că nu am finalizat investiția la Aeroportul Internațional și că nu am reușit să introducem radioterapia la Spitalul Județean. Principalele noastre obiective sunt sănătatea (încheierea unui protocol instituțional între cele două spitale), învățământul (continuarea Programului Ghiozdanul Școlarului, respectiv a acordării de burse elevilor merituoși), infrastructura și susținerea investițiilor private.

Noi, USL, vom avea o campanie electorală decentă și bazată pe proiecte. În schimb, nu ne așteptăm la o campanie la fel de civilizată din partea celor care au fost la guvernare până în urmă cu o săptămână. Bătălia noastră cea mare este cu PDL, mai nou mascați și travestiți în Alianța pentru Bacău.

Întrebat fiind de către reprezentanții mass-media cu privire la un pronostic pentru alegerile din data de 1o iunie, Dragoș Benea a răspuns sugestiv, spunând că nu degeaba a ales Sala Mare a Palatului Administrativ pentru desfășurarea acestei conferințe de presă. “Ne veți găsi aici și peste 2 luni!”

PS: Aștept să fiu preluat (aka copy-paste) de agregatoare, mult prea importante pentru unii și, desigur, mult prea ocupate ca să mai apuce “să facă teren”.

3 comentarii la “USL Bacău mizează pe “o campanie electorală decentă și bazată pe proiecte””

  1. Oana 3 Mai 2012 at 22:09 Permalink

    Cine te-a copiat de esti asa suparat?


Lasa un comentariu