USR PLUS și-a dublat scorul în județul Bacău față de parlamentarele din 2016. Totuși, ce facem cu municipiul?

Luni, 7 Decembrie 2020 | Politica | 1 comentariu

Cu puțin noroc la redistribuire, USR PLUS va avea în județul Bacău 2 deputați și un senator, ceea ce înseamnă o reprezentare triplă în Parlament față de cea din 2016. Într-un județ roșu aprins, cu 62 de primării PSD, să îți dublezi scorul în 4 ani cred că este o performanță.

Totuși, ceea ce trebuie să ne dea de gândit este rezultatul de pe municipiul Bacău, unde PSD s-a clasat pe locul I în preferințele electoratului. Este un regres considerabil al USR PLUS la capitolul scor politic față de alegerile europarlamentare din 2019.

După afișarea rezultatelor finale, sunt câteva întrebări la care suntem obligați să găsim răspunsuri, fără să aruncăm vina pe cetățeni (că văd că există în bulele noastre acest trend): realist și obiectiv, național dar și local, am făcut tot ce ține de noi ca să scoatem băcăuanul de rând din casă (ca strategie, ofertă electorală, mesaje lansate, oameni scoși în față, program, campanie la unison etc)?

usr plus bacau

1 comentariu la “USR PLUS și-a dublat scorul în județul Bacău față de parlamentarele din 2016. Totuși, ce facem cu municipiul?”

  1. florin 11 Decembrie 2020 at 13:12 Permalink

    Asta facem cu municipiul.
    Mareste domnu primar taxele locale-salubritate

    Cand se aude despre sumele calculate si afisate pe ghiseul.ro


Lasa un comentariu