USR, poți mai mult! Acum ai cu cine :)

Luni, 2 Septembrie 2019 | Bacau, Politica | 2 comentarii

Săptămânile trecute, Urban Bacău a desfășurat un soi de competiție eliminatorie, bazată pe sondaje pe Facebook la care putea vota oricine are cont pe rețeaua de socializare, în perspectiva alegerilor pentru Primăria Bacău. Am ajuns până în semifinale, unde am fost învins la mustață de deputatul Lucian Daniel Stanciu Viziteu, USR apelând, desigur, la toată mașinăria de partid din țară. Miză mare, așa pare. Pentru mine, a fost doar un exercițiu, nicidecum o luptă pe viață și pe moarte, așa cum au socotit-o, se pare, alții.

Am rămas puțin mâhnit și amuzat totodată când am văzut screenshotul de mai jos, publicat astăzi de Aghiuță în scurta sa recapitulare cu noutățile politice din Bacău.

grup-usr-ghinghes

Mi se pare corectă concluzia lui Aghiuță: “să spui că te lupți cu PSD, dar de fapt să vrei să-l aranjezi pe Ghingheș, mi se pare o nouă culme a ipocriziei!”

Această abordare internă la adresa mea nu poate duce decât la o luptă surdă și fără rezultate în Bacău, ba chiar să dea cu plus tocmai celor pe care îi vrem plecați de la guvernarea locală și națională. Și cumva se bate cap în cap cu multele semnale pe care recent le-am primit din organizația băcăuană a Uniunii Salvați România, partid pe care l-am votat și susținut și-n 2016, și-n 2019, unde sunt mulți oameni pe care îi admir, cu care am colaborat (chiar în 2016, când am candidat independent) și cu care mi-ar plăcea să fac echipă pentru Bacău. Problema e la cei care pun paie pe foc și încearcă să producă o ruptură, parcă puși de anumiți granguri locali. Sau îi interesează mai mult partidul decât comunitatea?

Focul la ei! Nu la noi.

Tags:

2 comentarii la “USR, poți mai mult! Acum ai cu cine :)”

  1. Andraa 2 Septembrie 2019 at 17:20 Permalink

    RĂMÂI INDEPENDENT, AI ȘANSE MAI MARI!

  2. Marius O. 2 Septembrie 2019 at 17:29 Permalink

    tu + USR (sau USR+tu, na, ca sa nu li se urce iar orgoliile la cap) = game over in 2020, luati 50%, primaria si tot ce vreti. Daca o sa candidati separat, iese PSD cu scor mic si voi va faramitati ca prostii in opozitie. Putina ratiune, baieti!


Lasa un comentariu