Vali Barbulescu, B Noise si Lucian Barbulescu @ Khemia – 12 iulie in Bacau

Marti, 8 Iulie 2008 | Bacau, muzica, stiri, Vibe FM | Comenteaza

In urma cu 3 luni am vazut in Club Khemia B Noise & Lucian BARBULESCU. Doi dintre cei mai tehnici DJ romani au tinut lumea cu mainile in sus toata noaptea. Dar totusi am dorit mai mult.

iDJ Booking pregateste o noapte de proportii sambata 12 Iulie 2008 la Club Khemia, Bacau cu un line-up in permiera in Romania, unde artistii vor mixa concomitent, si anume : Vali BARBULESCU, B Noise & Lucian BARBULESCU.

Votat 3 ani consecutiv cel mai bun DJ roman pe www.thedjlist.com, DJ-ul VIBE FM, Vali BARBULESCU a plecat pe data de 30 Mai intr-un turneu de 2 saptamani in USA, avand 4 GIG-uri consecutive in marile orase americane : Chicago, New York si Washington D.C.
Lucian Barbulescu este dj-ul care in 2008 ajunge in finala Heineken Music Thirst 2008 impeuna cu B Noise, cu piesa Menuete, devenita hit la Vibe FM @ Request 629 pentru toti tinerii ascultatori ai muzicii electronice. Printre productiile recente se mai afla si Mirror, in aceeasi formatie, alaturi de B Noise.

B Noise este dj rezident intr-unul dintre cele mai tari cluburi din Romania, Club Khemia Bacau. Clubul este situat in centrul orasului Bacau, langa Prefectura (Palatul Administrativ).

Eveniment sustinut de Vibe FM!

Spotul audio:

Vali Barbulescu, B Noise si Lucian Barbulescu @ Khemia – 12 iulie in Bacau
Asculta mai multe audio Muzica »

Lasa un comentariu