Vasile Cautiș își face campanie electorală în liceul pe care îl conduce

Toată stima pentru nivelul de performanță școlară la care Vasile Cautiș a dus Colegiul Național „Vasile Alecsandri”, cel mai bun liceu din Bacău și una dintre instituțiile de învățământ de top din țară, dar n-am cum să nu sar în sus când văd că acest om încalcă flagrant legile țării.

Directorul CNVA candidează pentru un fotoliu în Parlament din partea PPDD și, pentru a nu fi acuzat de incompatibilitate, și-a luat concediu… de formă. Vasile Cautiș merge în continuare la ore și bântuie prin școală pentru a-și promova candidatura în special printre elevii aflați în an terminal (care au, evident, drept de vot) și pentru a promite profesorilor marea cu sarea.

Nu mai departe de ziua de astăzi, domnul director s-a gândit la elevii săi dragi, ăia pe care nu îi lasă să își voteze colegii în Consiliul Elevilor, și le-a adus… (ce credeți că le-a adus?) pixuri. Pe ustensilele de scris tronează „V. Cautiș – deputat”. Acestea sunt însoțite de sute de pliante mov cu chipul domnului Cautiș. Ce coincidență!

Vasile Cautiș s-a gândit mai bine la autonomia școlară pe care pretindea că o are anul trecut în privința alegerilor elevilor, când a încălcat un ordin de ministru, și a realizat că e bun și Consiliul Elevilor la ceva. Câțiva elevi din Alecsandri mi-au telefonat azi dimineață și mi-au spus că sunt dezgustați de propaganda electorală pe care o fac colegii lor aleși în structurile reprezentative ale elevilor.

Pe scurt, se pare că Vasile Cautiș își face campanie electorală în liceul pe care îl conduce și se folosește Consiliul Școlar al Elevilor în scopuri electorale. Perfect, am încă un motiv ca să nu-l votez.

11 thoughts on “Vasile Cautiș își face campanie electorală în liceul pe care îl conduce

 1. M-am oprit la „Colegiul Național <>, cel mai bun liceu din Bacău și una dintre instituțiile de învățământ de top din țară” 😀 Nu ma asteptam sa aud asta vreodata de la tine.

 2. Si eu ca Geo. As putea sa stiu dupa ce criteriu Vasile Alecsandri e cel mai bun liceu din Bacau? Nu Cautis a ridicat liceul ala oricum. Daca ar fi fost alt director ar fi fost cu totul altceva si atunci poate chiar ar fi fost cel mai bun liceu din Bacau. Poate vroiai sa spui cel mai bun liceu din anumite puncte de vedere, nu per total.

 3. @Cruce Adrian. Te incadrez in categoria superioara de prosti. Mesajul articolului este altul. Daca esti atat de idiot incat sa nu vezi realitatea e problema ta. Lasa frustrarile. Liceul tau e cel mai bun ok? Te simti mai bine?

 4. 1. A vrut sa se bage si pe online dar nu i-a mers. Mai multe nu pot comenta ca se prinde :))
  2. A impartit fluturasi nu numai la clasele de a 12-a…
  Ce sa-i faci…e din „garda veche”…CCCP si RSR sigur ii suna cunoscut :))

 5. Nu mi se pare ca este o situatie chiar asa de dramatica, nu este chiar adevarat ce ai scris, nu se foloseste de nimeni.

 6. Nu a spus nimeni ca situatia e dramatica. E doar de neconceput ca in liceu sa se faca o astfel de campanie electorala, pe fata. Daca tovarasu asa procedeaza aici, nu vreau sa ma gandesc ce mijloace va folosi daca va ajunge in Parlament. Dar sa speram ca astfel de ciume n-au ce cauta acolo …..

 7. Comunistul asta candideaza? :))
  Am ajuns rau! Dar de fapt ce pretentii poti avea de la PPDD?

 8. Iar esti frustrat , Kristofer? Vezi-ti de treaba ta, nu-l mai pazi tu pe Cautis. Ce treaba ai tu cu liceul Alecsandri, ca e, ca nu e cel mai bun ? Vezi-ti de noua ta viata la Bucuresti si lasa liceul asta in pace ca mereu gasesti un motiv sa te legi de el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *