Vechea poveste cu calcatul ierbii

Platoul Salii Sporturilor se bucura de un refresh de care avea nevoie. Mai nou, i se spune Parcul Olimpic. Stalpi de iluminat noi, pavele, totul aranjat asa cum trebuie. Avem si iarba. Si avem si pancarte care sa interzica trecatorilor sau celor care vor sa stea in parc sa calce iarba, respectiv sa stea pe ea.

Sa va amintesc ca in tarile civilizate spatiul verde este destinat exclusiv cetatenilor?

3 thoughts on “Vechea poveste cu calcatul ierbii

  1. Buna! Ai si tu dreptatea ta in acest articol, dar tine cont k in alte tari probabil se stropeste des iarba k sa nu fie capuse si sunt spatii special amenajate pentru caini.. pe cand la noi sunt capuse si pot sa iti dau ca exemplu Parcul Catedralei 😉 nici nu mai imi las cainele prin iarba k numai eu stiu kt e de scump la veterinar 🙂 asa k uneori e mai bine sa fie plancarde pt a nu calca iarba dekt sa ne trezim cu vreo capusa in picior !

  2. da.. dar in strainatate, spatiile verzi nu au tot felul de resturi de la oameni, „resturi” de la caini. e vorba de educatie si intretinere.

  3. Gazonul mai trebuie cosita pentru a nu se face carari, iar chestia aia care a fost semanata e iarba de sudan (furaj pentru animale):))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *