Foto: “Vedete la apă” se filmează la Bazinul Olimpic din Bacău

Marti, 4 Iunie 2013 | Bacau, foto | Comenteaza

După ce Pro TV-ul le-a luat-o înainte de nenumărate ori cu aducerea în România a unor formate de renume internațional, grupul Intact Media, profund zdruncinat în momentul de față de cazul Alexandrescu, pregătește pentru luna iulie un show estival spectaculos, zic ei, pe formatul “Celebrity splash”.

Emisiunea este intitulată “Vedete la apă” și este filmată la Bazinul Olimpic de înot din Bacău, o construcție unică în România datorită structurii acoperișului, sub formă de arc de cerc și susținută cu cabluri de oțel.

Campionatul National de inot - Juniori la Bazinul de Inot Bacau

În weekend a fost mare agitație în zona bazinului. O mulțime de vedete s-au aflat în aceste zile în Bacău, printre ele numărându-se Anda Adam, Pepe, Daniel Buzdugan, CRBL, Roxana Ionescu, etc.

Prezentat de Pepe, Roxana Ionescu și Roxana Vancea, show-ul va aduce în fața telespectatorilor peste 30 de staruri autohtone care se vor întrece la sarituri în apă de la înălțimi 3, 5, 7 respectiv 10 metri. Printre starurile participante se află Anda Adam, CRBL, Daniela Crudu, Marian Drăgulescu, Sonny Flame, Rocsana Marcu, Tavi Colen, Sânziana Buruiană, Emilia Ghinescu, DJ Wanda, Crina Matei și mulți altii. Emisiunea se va difuza abia în luna iulie, la Antena 1.

Câteva poze de la Bazin.

Lasa un comentariu