Vesnicele tractorase

Marti, 11 Ianuarie 2011 | Bacau, Pareri personale | 7 comentarii

Undeva in Europa, intr-o tara numita Romania, era un oras. Bacau se numea si avea salubriatate. Are si acum, dar este mult prea ramasa in urma si lipsita de eficienta.

Toata, dar absolut toata munca pe care o fac angajatii Directiei de Spatii Verzi din cadrul Primariei se face cu tractorul. Florile se planteaza si se uda cu tractorul, instalatie de Craciun se pune tot cu tractorul, gunoiul se strange cu tractorul, gardul viu este ingrijit cu acelasi tractor, iar gunoiul se cara adesea cu.. ati ghicit ce, tractorul.

Si nu spuneam nimic daca erau tractoare noi, insa cele din dotarea salubritatii bacauane sunt sub orice critica: aspect dominat de rugina, extrem de poluante, foarte zgomotoase si costisitoare ca intretinere.

7 comentarii la “Vesnicele tractorase”

 1. Anonymous 11 Ianuarie 2011 at 11:41 Permalink

  mai nou gunoiul se ia cu excavatorul+raba :))

 2. Mişu 11 Ianuarie 2011 at 12:05 Permalink

  ar mai trebui folosite la transportul public…

 3. Anonymous 11 Ianuarie 2011 at 17:20 Permalink

  Lasa ca cetatenii acestui oras polueaza mai mult ca un tractor. Mai bine ai scrie despre cei care arunca gunoaie pe jos.

 4. Anonymous 11 Ianuarie 2011 at 18:52 Permalink

  Acele ,,tractoare'' costa la intretinere cat in ceva ani se pot lua echipamente noi. Numai consumul e incredibil de mare, cat despre poluare nu-i intereseaza si daca cumva gasesc bani de noi automobile jumatate din ei dispar in prima jumatate de ora.

  Si da, bacauanii stau foarte prost cu educatia, tarani care tipa la fete pe strada, manele si cocalarime la fiecare colt de strada, deci aruncarea gunoaielor pe strada e la rutina zilei.

 5. Inima Bacaului 12 Ianuarie 2011 at 02:48 Permalink

  Nu este adevarat, gasesti raspunsul aici:

  Liberty Parade sau turism bacauan

  :))

 6. Anonymous 12 Ianuarie 2011 at 22:25 Permalink

  kristofer93…prea mult bagat in seama pt un copil fara specializare in niste domenii in care nu are ce cauta…asa zisul lui succes vine din naivitatea celor din jur (ca deh,asa e la noi,sunt multe vite pe margine care prefera sa ramana scaldati in rahat in loc sa ia atitudine),dar sa laude si sa "participe activ" la initiativele fecioresti ale stimabilului multitask boy.cu stima,eu

 7. kristofer93 12 Ianuarie 2011 at 22:26 Permalink

  Cu stima, pa!


Lasa un comentariu