Am fost ales viceprimar al municipiului Bacău

Miercuri, 28 Octombrie 2020 | Bacau, Politica | 1 comentariu

Cu deosebită bucurie și totodată imensă responsabilitate sunt încântat să vă anunț că am fost ales ieri în funcția de viceprimar al municipiului Bacău.

Astfel, echipa executivă propusă băcăuanilor este acum completă și ne putem apuca de treabă, cu Lucian Stanciu Viziteu (USR) primar și Liviu Miroșeanu (PNL) viceprimar!

Sunt conștient că este un Consiliu Local fragmentat și că orice decizie majoră care privește băcăuanii trebuie dezbatută înainte, consultându-ne cu toate grupurile politice și mai ales cu băcăuanii în toate etapele de elaborare a politicilor publice pe care le vom livra. Îmi doresc ca acesta să fie spiritul acestui mandat.

Mulțumesc încă o dată băcăuanilor pentru încredere, primarului pentru propunere, consilierilor locali pentru susținere, dar și colegilor din PLUS pentru spiritul de echipă de până acum!

123026042_10217534275340015_7562519764309772195_o

1 comentariu la “Am fost ales viceprimar al municipiului Bacău”

  1. Kros 29 Octombrie 2020 at 11:40 Permalink

    Felicitari echipei.Sa speram ca dupa un an nu vom ajunge la aceiasi concluzie ca si dupa Necula, care se pare ca adevenit aliat.Aveti cea mai dificila misiune pentru ca asteptarile sunt foarte mari.Ati coborat asa de jos stanga cu Campania ,,ciuma rosie”,ca practic diferenta asteptarilor fata de dreapta a crescut proportional cu scaderea lor.Iar cand cazi de sus te lovesti rau de tot,exact ca PDL .Bine sunt cu totii in PNL acum.
    Un an doi va veti scoate cu investitiile lansate de ciuma rosie.Culmea culmilor.


Lasa un comentariu