Victor Ponta vizitează astăzi județul Bacău

Luni, 13 Octombrie 2014 | Bacau, Politica | Comenteaza

Asta așa, ca să știți că n-am revenit ieri în Bacău pentru a vedea frunzele căzute din orașul lui Bacovia (chiar dacă le-am fotografiat) și nici pentru a mă plimba cu bicicleta (chiar dacă abia așteptam să fac asta!), ci pentru a participa la evenimentele administrative și politice din județ, ocazionate de vizita premierului Victor Ponta, aflat în plină campanie electorală.

Ce face premierul în Bacău?

  • 12:15 – Va fi prezent la șantierul proiectului ”Sistem de canalizare și construcție – Stație de epurare Dărmănești”, derulat prin POS 1 Mediu și va înmâna un contract pentru construirea unei grădinițe prin PNDL
  • 13:00 – Va înmâna un contract privind asfaltarea de drumuri comunale, derulat prin PNDL, și contractul privind ”Iluminat public prin utilizarea energiei solare”, derulat prin POS Creșterea Competitivității Economice (comuna Mărgineni)
  • 14:00 – Va participa, la Centrul de Afaceri și Expoziții Bacău, la prezentarea stadiului implementării PNDL în județ și a proiectului ”Modernizare și dotare Secție Radioterapie -Spitalul Județean de Urgență Bacău”, și va face o prezentare a proiectului centurii ocolitoare a Bacăului și a Master Planului de Transport (Bacău-Brașov)

Pe seară, bloggerii băcăuani, deci și subsemnatul, ne întâlnim la blogmeet cu Viorel Hrebenciuc, vicepreședintele Camerei Deputaților. Să ne facă vreo surpriză și să vină însoțit de Victor Ponta? Asta rămâne de văzut. :)
Dacă aveți întrebări, le aștept.

victor ponta bacau europarlamentare-1

Lasa un comentariu