Video report: cum a fost la petrecerea trance cu Snatt & Vix din Club Zebra

Miercuri, 21 Martie 2012 | Bacau, muzica, Video | 2 comentarii

În noaptea de sămbătă spre duminica, 17 spre 18 martie 2012, am mixat în deschiderea evenimentului Trancemission din Club Zebra, la care cap de afiş a fost duo-ul românesc Snatt & Vix, din ce în ce mai prezent şi cunoscut pe scena trance mondială. Au fost 8 ore pline de distracţie. Atmosfera a fost degajată şi centrată exclusiv pe muzică. Fanii muzicii electronice din Bacău nu au ratat ocazia de a asculta nişte muzică bună şi nu au întârziat să îşi facă apariţia în Zebra.

Da, am păşit spre 19 ani în timp ce împărtăşeam muzica mea favorită celor de pe ringul de dans. Este o senzaţie foarte plăcută şi sper ca în viitor să mai am parte de astfel de aniversări. Şampania nu a lipsit, şi nici prietenii tranceri băcăuani cu care m-am obişnuit să mă întâlnesc la astfel de evenimente, din ce în ce mai dese în oraşul nostru.

Singurul minus a fost absenţa lui Vix, care tocmai a primit un băieţel şi din această cauza (sau datorită acestui fapt, mai degrabă) a lipsit de la nebunia de sâmbătă. Vă las cu videoreportajul! Sper să vă placă.

PS: Mulţumesc lui Liviu Terinte pentru fotografii! Vă invit pe pagina mea de Facebook (aia de artist) pentru mai multe imagini.

2 comentarii la “Video report: cum a fost la petrecerea trance cu Snatt & Vix din Club Zebra”

  1. Cristi 24 Martie 2012 at 13:53 Permalink

    Mult succes in continuare!


Lasa un comentariu