Video report-urile de la cele 3 evenimente dance la care am participat

Joi, 9 August 2012 | muzica, Pareri personale, Video | 1 comentariu

Armin van Buuren, Markus Schulz, Roger Sanchez, Sunnery James & Ryan Marciano și Baggi Bagovic sunt artiștii pe care am avut ocazia să îi suprind mixând, recent, la Marea Neagră. Ultimele zece zile au fost, cum îmi place mie să spun, massive! Am avut de relatat de la Liberty Parade cu Roger Sanchez, Markus Schulz @ Loca Beach Costinești și de la The Mission Dance Weekend – ziua 2, cu Armin van Buuren.

Cele trei recenzii le găsiți pe Urban.ro:

Fotografii din toate unghiurile, video report-uri, tracklist și live coverage pe paginile de Facebook și Twitter ale Urban.ro sunt, zic eu, mană cerească pentru cei care îndrăgesc muzica electronică. Mă bucur că am ocazia să fiu citit de un număr atât de mare de persoane și sunt încântat că primesc feedback pozitiv pentru ceea ce fac.

 

În acest weekend, voi fi la Miercurea Ciuc (jud. Harghita), unde voi participa la Dirt On Fire 2012, cea mai importantă competiție de dirt freestyle BMX și MTB din țară. Voi relata de la fața locului pentru Urban.ro. Este prima dată când particip la un asemenea festival. Pasiunea mea pentru ciclism mă face să aștept cu nerăbdare evenimentul.

 

Acum, vă las cu materialele video pe care le-am realizat la cele trei evenimente dance la care am participat în ultima perioadă. Ce credeți că ar fi de îmbunătățit la cele pe care le voi realiza pe viitor?

1 comentariu la “Video report-urile de la cele 3 evenimente dance la care am participat”

  1. Morosanu Robert 26 August 2012 at 16:57 Permalink

    a fost cred cea mai frumoasa vacanta :) desi sincer sa fiu nu prea am avut timp de odihna … ;)))


Lasa un comentariu