Vin alegerile, teancurile de pliante şi şcolile de vară!

Miercuri, 14 Martie 2012 | Pareri personale | Comenteaza

Am 16 ani, sunt comunicativă, sociabilă şi am intrat în politică, vorba vine, deoarece sunt convinsă că pot schimba ceva. Sunt plimbată în fiecare seară de interlopi, dar ce contează? Sunt convinsă că pot schimba ceva. Recunosc, mă cam încurc atunci când sunt nevoită să îi trimit lui iuby un SMS cu “m-ai iami un parfum dintrala, puup”, dar pot schimba ceva!

M-am înscris în PZZ pentru că sunt capabilă. Nu fac ordine în din cauză că nu am timp. Sunt foarte ocupată de când cu PZZ. Particip la şedinţe din care nu înţeleg nimic, dar tânjesc după tăticii cu funcţie. M-a chemat o prietenă în partid. E fain. Tipi mişto, care cară apa pentru consilierii locali sau judeţeni după care tânjesc.

Petrecerile trimestriale mă dau pe spate. Sunt tot ce îmi doresc de la un partid. Pot schimba ceva. Încerc să îi conving şi pe ai mei să voteze cu PZZ, dar mă iau la mişto de fiecare dată când pomenesc asta. Şi ce dacă împart toată ziua pliante? Sunt sigură că într-o zi voi face trecerea de la interlopi, la senatori sau deputaţi. Şi-aşa, tot pe acolo e. Ştiu că pot, voi reuşi.

Asta e calea! Simt că voi reuşi. Împart toată primăvara pliante şi nu o să îmi pară rău. Ni s-a promis că la vară vom fi duşi în tabără la mare. Va fi frumos, vom bea şi ne vom distra. Poate vom mai întâlni nişte chelioşi cu tricouri albe mulate. Suntem în PZZ şi putem schimba ceva!

—————————————————-

Lăsând ironia… Sfatul meu? Mergeţi la vot, puneţi ştampila pe cine credeţi voi că e bine, dar nu vă lăsaţi prostiţi sau prostite pentru 2 petreceri eşuate şi o tabără de vară pentru care trebuie să căraţi în spate ghiozdane întregi de pliante şi multe baxuri cu apă.

Lasa un comentariu