Voiculescu & Benea feat. Sorin Umbrărescu = mai sus de locul doi… din coadă

Joi, 6 August 2020 | Bacau, Politica | Comenteaza

Atât de tare iubesc PSD și PPU-SL orașul Bacău încât și-au lansat candidatul pentru Primăria municipiului Bacău, care a trecut de la ALDE la partidul lui Dan Voiculescu, la vreo 10 kilometri de oraș, dincolo de comuna Măgura.

Foarte interesant e că au fost obligați să renunțe la planul cu desfășurarea conferinței de presă pe brațul vestic al Centurii Bacău, semn că ceea ce am scris ieri s-a lăsat cu ecouri.

Două întrebări foarte bune ale jurnaliștilor pentru notarul Umbrărescu (a nu se confunda cu constructorul, cum încearcă socialist-voiculeșcienii) la conferința de presă, cu răspunsuri care vorbesc de la sine.

1. Vă rugăm să ne spuneți 2 proiecte importante pentru comunitate la care ați contribuit din calitatea dvs. de consilier județean (2017-2020).

Răspunsul: vă spuneam în discursul meu că aplicarea și respectarea legii m-au călăzuit (așa a spus, sorry) în această activititate. Am făcut o responsabilizare fiscală și bugetară a cheltuielilor pe care le facem din buget. Am militat că trebuie redusă risipa banului public, că trebuiesc reduse cheltuielile publice efectuate fără un control eficient al angajaților instituțiilor abilitate să deconteze aceste lucrări. Formule legale coerente, responsabilizare consilieri-aparat CJ etc
==> Deci bla, bla, bla, nimic, niciun proiect concret.

2. Cum ați defini termenul de traseism (aflându-se la cel de-al patrulea partid)?

Răspunsul: O definiție literară nu pot să o fac. Sunt un fan al formației Voltaj și îmi doresc să fiu mai sus de locul 2.

Ok…

Faza cea mai ironică e cum a povestit că a luat legătura cu un domn care în urmă cu 2-3 săptămâni nu a putut să facă procedura de radioterapie la Spitalul Județean de Urgență, condus cu mână forte de politrucii de la PSD, și că i s-a spus că ar trebui să aștepte două luni. Așadar, critică fără intenție, dar pe față, la adresa celor care l-au lansat pentru Primăria Bacău.

Bravo! Succes pentru mai sus de locul 2 (din coadă)! Câteva procente tot trebuie să luați, astfel încât primarul Necula să ajungă și el pe la 10-12%, iar Bacăul să dea un primar USR-PLUS. :)

Să cânte muzica!

Lasa un comentariu